Styrketrening

Ønsker du deg veltrente armer? Da bør du droppe disse øvelsene

Fine armer til sommeren handler om mer enn spesifikke armøvelser.

MÅ TRENE HELE KROPPEN: Det høres kanskje selvmotsigende ut, men for å oppnå resultat om fine armer må du i utgangspunktet prioritere alle andre øvelser enn spesifikke armøvelser. FOTO: NTB
MÅ TRENE HELE KROPPEN: Det høres kanskje selvmotsigende ut, men for å oppnå resultat om fine armer må du i utgangspunktet prioritere alle andre øvelser enn spesifikke armøvelser. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sommeren banker på døren og det begynner å nærme seg tid for å lufte vinterbleke armer. Mange av oss har et ønske om fine og veltrente armer til sommersesongen. Vi vil føle oss fine i t-skjorte, singlet, kjoler og topper.

Selv om junimåned banker på døren har ikke toget gått for å oppnå ditt ønskede mål, men du må begynne nå, og med mer enn bare armøvelser.

Oppnåelsen av veltrente og definerte armere, handler langt på vei om det samme som en synlig sixpack på magen eller veldreide lår – underhudsfettet må reduseres, den berømte fettprosenten må ned.

Den enkleste måten å få til dette på er gjennom kondisjonstrening, økt forbrenning og endring i kostholdet. Kroppen må forbruke mer i løpet av dagen enn du fyller på tanken i form av matinntaket. Skal musklene bli mer synlige må vi redusere noe av coronapolstringen vi har etablert gjennom det siste året, synd men sant.

Fine armer krever mer enn armøvelser

Det høres kanskje selvmotsigende ut, men for å oppnå resultat om fine armer må du i utgangspunktet prioritere alle andre øvelser enn spesifikke armøvelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer