Trend

Ørepiercingen er tilbake

Nok en trend fra 90-tallet.

Stilikon, skuespiller og modell Sienna Miller er en trendsetter av størrelse. Ser du hva som er nytt med denne looken?  Foto: All Over Press
Stilikon, skuespiller og modell Sienna Miller er en trendsetter av størrelse. Ser du hva som er nytt med denne looken? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Få kvinner har en like høy trendstatus som Sienna Miller. Når hun tar på seg et plagg, kan du være sikker på to ting. Enten er det en superhot trend. Eller så blir det trendy kun fordi Sienna er sett med det.

Motemakerne

Det er derfor grunn til å rope et høyt og tydelig motevarsku. Denne uken strålte nemlig Sienna Miller på den røde løperen. Hun skulle på premiere til filmen «G.I. Joe: The Rise of Cobra», hvor hun spiller rollen som Baronessen. Sienna Miller har i likhet med blant annet Kate Moss mye motemakt. Og når en av disse kvinnene viser seg med noe nytt, kan du være trygg på at en mote er skapt.

Hva har hun i øret?

Ikledd en glitrende drakt poserte hun for fotografene. Men drakten var ikke det eneste som glitret. For øverst på øret hennes glitrer det i noe vi ikke har sett siden midten av nittitallet: En liten ring.

For spesielt interesserte

Piercingen kalles blant de innvidde for Helix eller Cartilage, og betegner ringer som går gjennom brusken øverst på øret. De som drev med slikt på det glade nittitallet vil huske at det var et ganske smertefullt sted å ta hull, og at det tok lang tid før piercingen var ordentlig helet. Men man må lide for trenden, Sienna trosser altså infeksjonsfare og smerter for å vise fram ørepynten sin.

Stem her:

Hva synes du om Siennas nye ørepiercing?

Rave-trenden kom igjen

Og det er ikke den eneste trenden fra vår nære fortid som har kommet tilbake. De navlekorte toppene, sist sett på Spice Girls og glade housepartyfolk midt på 90-tallet, krevde sin renessanse denne våren. Dette gikk ikke forbi i stillhet blant kk.nos lesere. I en sak der vi spurte dere sine om hva som er de verste motesyndene, synes hele 26 % av dere at bar mage faktisk er det aller verste.Også 80-tallets haremsbukser er tilbake.

Galskapen fortsetter

Men tro ikke at når høsten kommer, vil vi glemme de rare trendene og ikle oss svarte jeans og grå kåper, og sminke oss med rosa lipgloss. For snodighetene ser ut til å forstsette. Nå kommer nemlig høstens hårløse trend, som ekrever en del mot. Se selv om du er klar for dette. Skylden legges faktisk på finanskrisa. Og vi skal sminke oss som om pesten er over oss igjen. Beth Ditto designer en ny kolleksjon, og hevder at tights kan forandre livet ditt.Og andre stjerner prøver hardt å følge trendene, men lykkes heller dårlig. Her går det nemlig helt galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer