Treningsmusikk:

Oslo-folk hører på mest treningsmusikk i hele verden

- Vi er mer opptatt av riktig musikk til riktig situasjon nå, sier ekspert.

TRENINGSMUSIKK: En undersøkelse gjort av Spotify viser at Oslo og Norge streamer mest treningsmusikk i hele verden. FOTO: NTB Scanpix
TRENINGSMUSIKK: En undersøkelse gjort av Spotify viser at Oslo og Norge streamer mest treningsmusikk i hele verden. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi nordmenn er de som hører på mest treningsmusikk i hele verden, melder musikktjenesten Spotify i en pressemelding. Hovedstaden står øverst på deres topp 10-liste når det kommer til steder som streamer treningsmusikk. Sammen med Oslo er det for det meste amerikanske storbyer som konkurrerer om plasseringen, men de skandinaviske byene København og Gøteborg har også sneket seg inn midt på listen.

Øverst på listen over hvilke sanger det høres mest på globalt sett, finner vi Eminems «Till I Collapse», som visst nok dukker opp på topplisten år etter år. Rap-sangen fra 2002 blir etterfulgt av fjorårets «Rockstar» fra Post Malone og nok en Eminem-låt, nemlig «Lose Yourself». Videre følger også kjente sanger av Kendrick Lamar, Dua Lipa og Kanye West.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer