Stamming var hjernesvulst

Pamela trodde hun skulle dø. I stedet fant hun sitt livs kjærlighet

Da Pamela fikk beskjed om at hun hadde fått en hjernesvulst, ringte hun sin personlige trener midt på natta og ba om hjelp. Christer sa selvsagt ja. Og at han elsket henne.

Christer sto ved Pamelas side da livet var som tyngst. – Det er fantastisk å få oppleve ekte kjærlighet og at noen elsker deg, selv når man ikke kan vise sine beste sider, sier hun. Foto: Anna Thors
Christer sto ved Pamelas side da livet var som tyngst. – Det er fantastisk å få oppleve ekte kjærlighet og at noen elsker deg, selv når man ikke kan vise sine beste sider, sier hun. Foto: Anna Thors Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Pamela Andersson Alselind (54) mener det er et mirakel at hun har overlevd. Mot alle odds. Hun er overbevist om at det var skjebnen som førte henne og mannen Christer Skog sammen i 2012, bare noen uker før hun ble syk.

– Han er mitt livs kjærlighet, og uten hans støtte hadde jeg aldri klart å ta kampen mot kreften, forteller hun.

Begynte å stamme

Historien om Christer og Pamela begynner allerede på 1990-tallet. Hun var sportsjournalist for Sundsvalls Tidning, han var kaptein for det svenske skilandslaget, og de møttes med ujevne mellomrom gjennom årenes løp.

Så en vårdag 2012 fikk Pamela en e-post. Christer ville begynne å trene privatpersoner, og ikke bare elite-utøvere. Pamela var nå redaktør for det svenske treningsmagasinet Topphälsa og kunne hele bransjen. Men selv var hun i elendig form.

En idé ble født: Christer skulle hjelpe treningsredaktøren tilbake i formen hun engang hadde som aktiv håndballspiller. Siden de bodde på ulike steder, foregikk kommunikasjonen via epost og telefon. Bare en gang iblant klarte de å møtes for å trene sammen, og begge begynte å kjenne at det var noe mer enn bare treningsiver mellom dem. Men det var det ingen av dem som sa høyt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer