Isabel Raad

«Paradise Hotel»-stjerne Isabel (21) har operert bryster og nese i utlandet

Men psykologspesialist advarer unge jenter mot å la seg påvirke til å gjøre det samme.

PRESSET: Isabel Raad forteller at hun ikke har tatt silikon eller neseoperasjon å grunn av dagens utseendepress.  Foto: Isabel Raad
PRESSET: Isabel Raad forteller at hun ikke har tatt silikon eller neseoperasjon å grunn av dagens utseendepress. Foto: Isabel Raad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor var hun en av de mest omtalte deltakerne i TV3s realityprogram «Paradise Hotel». Men oppmerksomheten har Isabel Raad (21) klart å holde på. Ved å opprette en blogg hvor hun ufiltrert deler livet med leserne, har hun klatret høyt i bloggverdenen.

Et av de temaene som har fått mest oppmerksomhet på bloggen, er hennes åpenhet rundt operasjoner. 

I februar i fjor la hun inn silikon i brystene, ett år senere åpnet hun seg om at hun vil forstørre rumpa, og i mars i år opererte hun nesen. 

Til KK.no forteller 21-åringen at nåtidens utseendepress ikke er årsaken.

- Utseendepresset tror jeg alltid har vært der, men det har kanskje blitt mer «big deal» nå i det siste. Det tror jeg er på grunn av hvor stort sosiale medier har blitt. Det har kanskje påvirket meg litt, ja. Men jeg hadde nok gjort det jeg har gjort med utseendet mitt uansett om det hadde vært slik i dagens samfunn eller ikke, sier hun. 

LES OGSÅ: Drar til utlandet for plastikkirurgi

Tidlig i mars reiste hun og kjæresten Pierre Louis Olsson til Tyrkia for at hun skulle få utført neseplastikk. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer