Rumpe

Pippa svarer på rumpefokuset

– Det er litt oppsiktsvekkende å oppnå global anerkjennelse før fylte 30 år på grunn av din søster, svigerbror og rumpe, innrømmer Pippa Middleton.

INNRØMMER DET VAR RART: Pippa hadde ikke trodd at kjolen og rumpa hennes skulle få så mye fokus. Foto: All Over Press
INNRØMMER DET VAR RART: Pippa hadde ikke trodd at kjolen og rumpa hennes skulle få så mye fokus. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Philippa «Pippa» Middleton (29) ble verdensberømt etter at hun gikk ned kirkegulvet i storesøster Kate Middletons giftemål med prins William i april i fjor.

Pippas kjole, som - i likhet med Kates kjole, var designet av Sarah Burton fra motehuset Alexander McQueen, stjal mye oppmerksomhet fra bruden, mente mange.

Ikke bare var den hvit, men den var i tillegg utringet og kroppsnær.

Rumpehysteri i Storbritannia

Dette førte til at rumpa hennes fikk nesten like mange medieoppslag som brudeparet i tiden etterpå.

På verdensbasis har rumpa til Pippa nesten blitt mer omtalt enn bakenden til Jennifer Lopez og Kim Kardashian. «Alle» ville nemlig ha rumpa hennes!

I Storbritannia var faktisk rumpa til Pippa så ettertraktet at salget av polstrede truser eksploderte, har KK.no tidligere skrevet.

Se store bilder av kjolen her:


Forstår ikke oppstyret

For tiden er Pippa aktuell med en ny party-planleggingsbok, og i boken innrømmer hun at hun synes kjendislivet kom brått og uventet.

– Det er litt oppsiktsvekkende å oppnå global anerkjennelse før fylte 30 år på grunn av din søster, svigerbror og rumpe, skriver hun i boken, ifølge Daily Mail.

Foreløpig klarer hun ikke å forstå alt oppstyret. I mellomtiden synes hun det har sine positive og negative sider.

Party-boken er Pippas (som jobber som festarrangør) guide til den perfekte festen. Den er ventet i butikkhyllene i Storbritannia i slutten av måneden. Når boken kommer til Norge er fortsatt uvisst.

– Dette er min store sjanse til å gjøre det jeg elsker å gjøre, skriver Pippa.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer