Skjørt

Plagget som kler alle

Sigarettsmale skjørt gir flott figur enten du er smal eller bred. Her er 15 varianter.

Plagget som kler alle
Publisert
Sist oppdatert
Det er høytid for feststemte partykjoler, men har du tenkt på at et klassisk sekretærskjørt kan være like lekkert?Med en vakker bluse og et par fjonge stiletter kan du bli like fin. Minst. For det som er så genialt med slike skjørt er at de gir en fin figur, uansett hvilken fasong du har, fordi de former seg etter kroppen og legger seg pent.
 • Les også: Kle deg èn størrelse ned
 • Flatterende for de fleste

  Så selv om du har litt rumpe er det ingen grunn til å være redd for å gå i skjørt. Snarere tvert imot. Disse plaggene er perfekte for velproporsjonerte kropper. Sørg bare for at du velger undertøy som ikke lager bulker, som truser med høyt liv eller hipstere.
 • Les også: Slik kler du deg slank
 • Velg også lengden på skjørtet etter høyden din (jo lavere du er, jo mer bein kan du med fordel vise), og ikke glem høye hæler.

  Noen enkle triks

  Verdt å merke seg er også at skjørt med tynne og loddrette striper gir en smal silhuett. Skjørt med lengder til akkurat rundt eller under kneet er dessuten det mest kledelige for de fleste.

  Finn ditt favorittskjørt her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer