Stilling

Prøv en flatterende stilling

Noen stillinger gjør nemlig mer for figuren din enn andre. Sjekk selv.

Stillinger hvor du ligger tilbakelent, sidelengs eller står foroverbøyd på alle fire er de mest flatterende for figuren. Foto: Retna UK / Retna UK All Over
Stillinger hvor du ligger tilbakelent, sidelengs eller står foroverbøyd på alle fire er de mest flatterende for figuren. Foto: Retna UK / Retna UK All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Drømmer du om å filme en sexseanse eller ha sex foran et speil, men er redd du vil bli selvbevisst av å se magen din bulke seg og lårene dine disse av hjertens lyst? Da bør du prøve en stilling som gir deg litt mer kroppskontroll.
 • Her er orgasmestillingen
 • Den store stillingsguiden
 • Stillingen vi elsker
 • For eksempel en av disse:

  1. Til topps

  En mulighet er at du sitter øverst, men med ryggen til. Sittende slik får du flott holdning ved å rette deg litt opp og løfte armene opp over hodet som en ekte cowgirl så strammer du automatisk magen din og det samme gjør han, enten ved å ligge flatt på ryggen eller heise seg litt opp på albuene.
 • Bytt roller i senga
 • 2. Sexy skje

  En annen variant er skje-stillingen med en tvist. Du ligger altså på siden, med ansiktet mot speilet, og han legger seg bak deg og løfter det ene benet ditt i været. Slik får han utsikt til alle detaljer, og du kan egentlig bare ligge og posere som om du var en nakenmodell på 1600-tallet uten å tenke på verken cellulitter eller uregjerlig hår, og bare nyte det som skjer.
 • Finn stillingen for henne
 • 3. På alle fire

  Den klassiske doggy style-posisjonen er velegnet for de fleste, både for selvsikre eksibisjonister og sartere sjeler. Du står på alle fire, strekker kroppen din og skyter brystene frem. Plasser speilet på siden eller rett foran dere, og utsikten er ekstremt erotisk samtidig som rumpa og lårene dine sjelden har sett bedre ut.
 • Dette blir neppe kjedelig
 • 4. Avslappet cowgirl

  En annen variant av den såkalte cowgirl-stillingen er denne: Sitt med ansiktet mot din kjære, men i stedet for å sitte fremoverbøyd, noe som er det kanskje minst uflatterende for magen uansett kroppsfasong, legg deg bakover og støtt hendene i madrassen. Du bruker altså armene dine til å holde vekten din oppe og bena til å skyve deg frem og tilbake. Strekker du hals og legger hodet litt bakover får du ikke bare lang nakke, men stram mage, spretne bryster - og lange bein dersom du kaster et blikk i speilet på siden av dere. Dere kan også prøve denne varianten.
 • Sprit opp favorittstillingen
 • 5. På huk

  En annen flatterende stilling er den hvor dere begge sitter på huk. Dere sitter altså på knærne, du foran og han bak. Slik kan dere rette dere opp i ryggen - noe som strammer magen din og gir brystene dine et lite løft. Denne stillingen gir dessuten begge en sexy utsikt, uten at du føler at du er inne til en gynekologisk undersøkelse.
 • Sexstillingene du vil elske
 • 6. Stolleken

  Eller hva med å ha stående sex som gir særlig deg en fantastisk kropp? Finn frem en stol, spre bena og bøy deg fremover med rett rygg og støtt deg til stolen. Slik får du både stram mage, lange bein, flott rumpe og lår og han kan nyte synet av de dansende brystene dine.
 • Finn stillingen for oralsex
 • 7. Akrobatisk utfordring

  Til sist, hva med en aldri så liten akrobatisk utfordring? Her sitter han oppreist mens du ligger på ryggen med ansiktet mot ham og liksom løfter underkroppen opp mot ham. Støtt armene i madrassen bak deg og la ham betrakte kroppen din i all sin utstrakte prakt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer