Overgangsalder

Rod Stewart om konas overgangsalder: - Det var skremmende

Da Penny Lancaster (50) kom i overgangsalderen gjorde ektemannen Rod Stewart alt han kunne for å støtte henne.

ÅPEN OM HORMONFORANDRINGER: Penny Lancaster (50) og Rod Stewart (76) har alltid snakket om alt. Det var til god hjelp da Lancaster kom i overgangsalderen. Foto: NTB
ÅPEN OM HORMONFORANDRINGER: Penny Lancaster (50) og Rod Stewart (76) har alltid snakket om alt. Det var til god hjelp da Lancaster kom i overgangsalderen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Det var skremmende. Plutselig var hun ikke den samme personen jeg giftet meg med, sier Rod Stewart (76) om da kona Penny Lancaster (50) kom i overgangsalderen.

Det var i det britiske talkshowet Loose Women at Stewart og kona Penny Lancaster fortalte om utfordringene de måtte gjennom.

Mens coronaviruset herjet som verst og hele verden var i lockdown skulle Lancaster oppleve at tida i hjemmet skulle bli ekstra tung. Hun fikk de første symptomene på overgangsalderen. Kroppstemperaturen føk opp og ned. Hun vekslet mellom svettetokter og det å fryse. I tillegg fikk hun humørsvingninger og opplevde at hun gikk opp i vekt.

- Jeg måtte bare lytte

I tv-programmet forteller hun at det gikk så langt at en av de tøffeste dagene endte med at hun kastet middagen gjennom kjøkkenet.

- Jeg bare skrek og brast ut i tårer. Guttene kom og klemte meg. Rod sa: «Mamma må få litt tid nå», forteller Lancaster.

Stewart googlet og leste alt han kom over om overgangsalderen for å kunne støtte kona på best mulig måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.