Sjekke Opp Håndverkeren

Rørlegger avslører: Ikke bare avløpet kvinner vil ha fikset ...

Unge håndverkere er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb.

SEXY FANTASI: Unge handymen er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb. Foto: Shutterstock / glebTv
SEXY FANTASI: Unge handymen er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb. Foto: Shutterstock / glebTv Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rørleggersprekk og ølmage er kanskje ikke en uvanlig ting å forvente seg når du har ringt etter en rørlegger for hjelp med en lekkasje i huset ditt. Men, det er ikke alltid dette synet som møter deg – heldigvis!

Unge, kjekke håndverkere er tross alt ikke å forakte. Og kanskje vekker det til live en undertrykt fantasi i oss, for unge handymen er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb. 

– Mine historier er for det meste harmløse og uskyldige. Om kvinner som skifter på badet mens man jobber der, hopper i dusjen mens jeg henter verktøy, eller at de åpner døra i undertøy av den sexy typen, sier den 32-år gamle rørleggeren «Lasse» til KK.no.

Han forteller at det finnes flere «jeg har hørt om en gang» -type historier blant gutta på jobben, som gjenspeiler mange håndverkeres røverhistorier.

– Et eksempel er fortellingen om en rørlegger som kom hjem til en enslig dame på morgenen, og det eneste hun hadde på var nitimen, sier han.

LES OGSÅ: Norsk sjekke-app tar opp kampen med Tinder og Happn

RØVERHISTORIER: «Lasse» forteller at det sirkulerer en del seksuelt ladede røverhistorier blant rørleggere, men det er likevel flere historier som har rot i virkeligheten. Foto: Shutterstock / Piotr Marcinski
RØVERHISTORIER: «Lasse» forteller at det sirkulerer en del seksuelt ladede røverhistorier blant rørleggere, men det er likevel flere historier som har rot i virkeligheten. Foto: Shutterstock / Piotr Marcinski Vis mer

Disse kvinnene er mest «på»

Selv om det finnes en rekke skrytehistorier som skaper mye moro blant håndverkerkollegaer, er det ikke dermed sagt at det ikke finnes noen sannhet i det.

For det er helt klart tilfeller der det skjer noe litt utenom det vanlige, og «Lasse» har oppdaget et lite mønster i hvilke kvinner som oftest setter inn flørtegiret.

– Mine fleste møter med ivrige kvinner er via oppdrag på skoler eller barnehager. Der nøler ikke kvinnene med å komme med verbale utspill som har seksuell vinkling. Ellers er det ensomme kvinner, med menn som jobber mye, som er den største gruppen kvinner der slike historier oppstår, forteller han.

Ja, noen ganger kan også vi kvinner være freidige og småfrekke. Og «Lasse» har opplevd episoder som han aldri hadde forutsett.

LES OGSÅ: Sjekket opp av en mann som allerede er i et forhold?

«Skal vi kline litt?»

En spesifikk historie han kan fortelle om var på en vaktutrykning en nyttårsaften, der han ble ringt angående en lekkasje fra en servant i en bolig. Han ankommer en leilighet der det er full fest, og en kvinne tar han med inn på badet for å vise hva som er problemet. 

– Det er en servant som har falt ned fra veggen, og kunden sier «jeg visste ikke at jeg var så tung jeg», forteller han. 

Det har tydeligvis gått hett for seg inne på badet i løpet av kvelden, men her ser kvinnen hell i uhell – det har tross alt ført til at hun har fått en ung rørlegger inn huset. Klokken nærmer seg midnatt og selskapet går ut for å se på fyrverkeriet, men kvinnen blir igjen og begynner å prate. 

HANDYMAN: Unge, kjekke håndverkere er ikke å forakte, men ville du sjekket opp rørleggeren? Foto: Shutterstock / lightwavemedia
HANDYMAN: Unge, kjekke håndverkere er ikke å forakte, men ville du sjekket opp rørleggeren? Foto: Shutterstock / lightwavemedia Vis mer

– Brått sier hun at hun må på do, og før jeg rekker å gå ut sitter hun der på toalettet. Jeg snur meg vekk og fortsetter arbeidet, litt berørt av hendelsen. «Ferdig» roper hun ut, og jeg ser til siden. Der står hun foroverlent og flasher bakenden rett opp i ansiktet mitt, forteller «Lasse». 

– Hun ser på meg og spør om vi skal kline litt, hvorpå jeg svarer at det har jeg dessverre ikke tid til.  Denne kunden fotfulgte meg under hele oppdraget, og jeg håper selvfølgelig hun fikk napp et sted i løpet av kvelden, legger han til.

LES OGSÅ: De 10 vanligste sex-skadene

EKSPERT: Spesialist i sexologisk rådgivning, Siv Gamnes tror at det å få en håndverker på døra absolutt kan vekke en fantasi som mange av oss har. Foto: Privat
EKSPERT: Spesialist i sexologisk rådgivning, Siv Gamnes tror at det å få en håndverker på døra absolutt kan vekke en fantasi som mange av oss har. Foto: Privat Vis mer

En vanlig fantasi blant kvinner

Man kan jo spørre seg hva det er som får enkelte kvinner til å heve skjørtet og løfte opp puppene når håndverkere kommer på besøk? Det kan jo ikke bare handle om at man vil ha avslag i prisen.

Spesialist i sexologisk rådgiving, Siv Gamnes, tror at det å få en håndverker på døra absolutt kan vekke en fantasi som mange av oss har.

– Jeg er ikke i tvil om at dette er en vanlig fantasi for mange. Dette er tross alt en situasjon som ofte skildres i erotiske noveller og romaner, sier hun til KK.no.

I tillegg kommer også håndverkeren hjem til deg, og her har man tryggere rammer og mindre risiko. Det er tross alt ingen som er vitne dersom du skulle bli avvist – eller om du får full klaff.

– Når det gjelder kvinner som jobber på skoler og barnehager så kan det henge sammen med at dette er arbeidsplasser som ofte har et kvinnedominert miljø. Da blir det nok litt ekstra stas når det kommer inn en mann utenfra, forteller Gamnes og legger til:

– Det er sikkert svært mange håndverkere som aldri har opplevd slike ting, men er det snakk om en kjekkas som kanskje er ung, har sjarm og et tiltalende utseende, så er det nok langt lettere at det skjer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer