Sjekke Opp Håndverkeren

Rørlegger avslører: Ikke bare avløpet kvinner vil ha fikset ...

Unge håndverkere er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb.

SEXY FANTASI: Unge handymen er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb. Foto: Shutterstock / glebTv
SEXY FANTASI: Unge handymen er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb. Foto: Shutterstock / glebTv Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rørleggersprekk og ølmage er kanskje ikke en uvanlig ting å forvente seg når du har ringt etter en rørlegger for hjelp med en lekkasje i huset ditt. Men, det er ikke alltid dette synet som møter deg – heldigvis!

Unge, kjekke håndverkere er tross alt ikke å forakte. Og kanskje vekker det til live en undertrykt fantasi i oss, for unge handymen er ikke ukjent med å bli sjekket opp på jobb. 

– Mine historier er for det meste harmløse og uskyldige. Om kvinner som skifter på badet mens man jobber der, hopper i dusjen mens jeg henter verktøy, eller at de åpner døra i undertøy av den sexy typen, sier den 32-år gamle rørleggeren «Lasse» til KK.no.

Han forteller at det finnes flere «jeg har hørt om en gang» -type historier blant gutta på jobben, som gjenspeiler mange håndverkeres røverhistorier.

– Et eksempel er fortellingen om en rørlegger som kom hjem til en enslig dame på morgenen, og det eneste hun hadde på var nitimen, sier han.

LES OGSÅ: Norsk sjekke-app tar opp kampen med Tinder og Happn

Disse kvinnene er mest «på»

Selv om det finnes en rekke skrytehistorier som skaper mye moro blant håndverkerkollegaer, er det ikke dermed sagt at det ikke finnes noen sannhet i det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer