Sexleketøy

Sexleketøyene du ikke visste eksisterte

Du kommer garantert til å bli overrasket!

MERKELIGE SEXLEKETØY: Vi har tatt et dypdykk i en rekke erotiske nettbutikker og funnet frem fem merkelige sexleketøy du garantert ikke visste at fantes!  Foto: Shutterstock / JohannesS
MERKELIGE SEXLEKETØY: Vi har tatt et dypdykk i en rekke erotiske nettbutikker og funnet frem fem merkelige sexleketøy du garantert ikke visste at fantes! Foto: Shutterstock / JohannesS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag finnes det en rekke erotiske nettbutikker med et bredt utvalg av sexleketøy for både han og henne. Vibratorer, dildoer, penisringer, analkuler og sexdukker er noe de fleste har kommet over, men leter du godt kan du også finne noen «skjulte skatter» i butikkene. 

Vi har tatt et dypdykk på nett og funnet frem fem underlige sexleketøy du garantert ikke visste at fantes! 

Se bilder av alle sexleketøyene nederst i saken! 

LES OGSÅ: Fetisjene du ikke visste eksisterte

1. Shock therapy – Luv gloves 

Hva i alle dager! I produktbeskrivelsen står det at du kan bruke disse myke, strømførende hanskene til å gi partneren din en pirrende elektrosjokkmassasje – deilig eller hva? Det følger også med en kontrollenhet som kan bruker til å velge hastighet og styrke på strømpulsene du sender ut gjennom hanskene. Dersom du har lav smertetoleranse anbefales det at du bruker gummihansker (for eksempel latex) under de strømførende hanskene for å isolere dine egne hender. Det gjør altså vondt å bruke dem, selv for den som gir elektrosjokkmassasjen? Dette høres ikke trygt ut! 

2. Pussy Stap-on (for han og henne)

Jepp, du leste riktig! En strap-on vagina som både du og partneren din kan ha glede av – noe å ønske seg til bursdagen? 

3. Angel of passion – love machine 

Hvem i alle dager vil ha en stor hjerteformet sexmaskinen stående på soverommet? Hm, vi blir ikke helt kloke på denne, men det virker som den har justerbar høyde og vinkel, og kan styres med en trådløs fjernkontroll – praktisk, eller hva? Som en bonus følger det med tre dildoer du kan sette på maskinen i forskjellig form og størrelse - 12,7 cm, 14 cm og 17,8 cm – men det skulle vel bare mangle med tanke på at maskinen koster godt over 3000!? kroner.  

LES OGSÅ: Skal du kjøpe ditt første sexleketøy?

4. Metall but-plug med hestehale 

Denne but-plugen virket relativt normal … helt til vi leste at hestehalen dens er laget av EKTE hestehår! Hva i alle dager!? Er det slik at man kan føle seg som en ekte hest mens man bruker den? For å gjøre den ekstra fristende står det i beskrivelsen at du også kan bruke hestehalen til å piske partneren din – fysj, dette ble for merkelig for vår smak! 

5. Sukkertøy g-streng til menn 

Ærlig talt, hvem ønsker å spise en g-streng som har vært inntil kjærestens edleste deler? Beskrivelsen lyder som følger: «Kan du huske godterikjedene som du hadde når du var mindre? Dette er samme godteriet, men ikke for barn og formet som en herre g-streng. Dette er den perfekte gaven når du vil overraske kjæresten din. La han ta den på seg, og gi uttrykket «du er til å spise opp» en helt ny betydning!» Dette er feil på så mange måter …

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer