Bakterier:

Sjekk hva som kom ut av håndtørkeren

- Det vil alltid være mikroorganismer i luften, sier Folkehelseinstituttet.

BAKTERIER: Ward holdt en petriskål under en håndtørker i tre minutter, og dette var resultatet hun fikk. Foto: Nicole Ward / Facebook
BAKTERIER: Ward holdt en petriskål under en håndtørker i tre minutter, og dette var resultatet hun fikk. Foto: Nicole Ward / Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er alle enige om at offentlige toaletter kan være både ekle, og utfordrende å bruke. De fleste av oss står på huk over setet, for å slippe å sette oss ned på den møkkete toalettringen.

Nå viser det seg imidlertid at det er en annen synder på det offentlige toalettet, som kanskje er verre enn alt annet. Har du noengang tenkt deg om to ganger før du bruker håndtørkeren ved siden av vasken?

LES OGSÅ: Så mange bakterier er det i et kyss

- Dette du ser her, er hva som grodde på en petriskål etter bare noen få dager

Facebook-brukeren Nichole Ward har postet et bilde som har gått viralt på nettsamfunnet de siste dagene.

Etter å ha holdt en petriskål under en håndtørker på et offentlig toalett, forseglet hun den, og åpnet den igjen et par dager senere. Resultatet var et yrende bakterieliv, fylt med sopp og andre bakterier.

- Dette du ser her, er hva som grodde på en petriskål etter bare noen få dager. Jeg plasserte platen i en håndtørker i tre minutter, og det var alt som skulle til, skriver hun på Facebook.

LES OGSÅ: Så ofte bør du vaske bh-en din

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer