Hudpleie:

Skjønne nyheter

Her er ukens skjønne nyheter - og vi har testet hårspray som kan brukes i både vått og tørt hår.

Skjønne nyheter
Publisert

Italiensk drøm

Drøm deg bort til en romantisk vår i Roma med kraftfulle toner av sitron, musk og roseekstrakt. Duften beskrives best som en frisk blomsterbukett modernisert med innslag av musk. Parfymen har fått navnet «Born in Roma Yellow Dream Donna» (kr 670, Valentino, 30 ml).

Oppdatert klassiker

Den bestselgende leppestiften Rouge Voulupté Shine fra Ysl holder leppene myke og fuktige, samtidig som den har godt med pigmenter. Nå lanseres den i seks nye nyanser som strekker seg fra rødt via oransje til nude med et hint av rosa (kr 345).

Hårete mål

Hvis du sliter med tørt og skadet hår etter bleking, farging og bruk av varmeverktøy, vil du like denne nyheten! Merket K18 benytter seg av biomimetikk for å koble sammen keratinkjedene igjen etter at de er blitt skadet, og lover å gi håret ditt mer elastisitet og spenst. Hårkuren skal etterlate håret mykt og sterkere enn tidligere. Jo mer skadet håret er, desto større effekt vil den ha. Biomimetic Hairscience (kr 895).

Vegansk vitaminbombe

Vi er alltid på jakt etter den friske gløden, spesielt i vintermånedene trenger vi litt ekstra hjelp. Det norske merket Eir har lansert et nytt serum som er næringsrikt, lysner og forebygger tidlig aldring med C-vitamin og multeekstrakt. Cloudberry Vitamin C Serum er 99 % naturlig og vegansk (kr 400).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer