Skjørt

Skjørt du kan bruke nå

Rydd bort buksene. Her er sommerplagget for deg som vil lufte dine vinterbleike bein.

SKJØRT TIL ALLE FASONGER: Fra venstre i blomstrete 70-tallsstil (kr 1000, Thelin), skjørt i knall oransje chiffon (kr 900, InWear) og slitt og herjet dongeriskjørt med frynser (kr 300, H&M). Foto: Wenche Hoel-Knai/Produsenter
SKJØRT TIL ALLE FASONGER: Fra venstre i blomstrete 70-tallsstil (kr 1000, Thelin), skjørt i knall oransje chiffon (kr 900, InWear) og slitt og herjet dongeriskjørt med frynser (kr 300, H&M). Foto: Wenche Hoel-Knai/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ikke et vondt ord om jeans eller jumpsuits, men nå fortjener du å svinge deg i feminine og florlette skjørt.

Kjenne solen skinne på beina der du sitter i mormors hage, tøffer ut til holme og skjær eller nyter en iskald lemonade på en utecafè.

Om du vil ha på deg flate sandaler, søte ballerinasko eller skyhøye stiletter til skjørtet er opp til deg. Sporty turnsko, gjerne i 50-tallsstil, er dessuten helt riktig.

Se 10 sommerlige skjørt lenger ned i saken.

 • Les også: Skjørt for alle anledninger

 • Mye å velge mellom

  Sommerens skjørt kommer i mange varianter.

  Miniskjørt, knelangt, ballongskjørt, blyantlinjert eller skjørt med høyt liv - alt er like moderne.

  Liker du shorts bedre? Sjekk ut 18 kule korte varianter her.

 • Les også: 215 uimotståelige sommertrender

 • Slik er trendene

  Sommerens største hit er dessuten blomstermønster og sterke farger. Den romantiske trenden blir også med oss fra ifjor sommer, og 1970-tallet lever i beste velgående.

  Skjørt inspirert av 50-tallet, med vipper og volum, er også tilbake for fullt. De er perfekte til deg med smal midje og flate hofter, men du kan gjerne ha kraftige lår og bak. Høye pumps er flott til. Er du langbeint, kan du med fordel bruke ballerinasko.

 • Les også: Plagget som kler alle

 • Ellers er rocka korte skinnskjørt og dongeriskjørt helt riktig. Bruk dem til dressjakker, olajakker og sandaler i gladiatorstil, hvis du vil være helt med.

  Finn ditt favorittskjørt her:
  Liker du shorts bedre?

  Er du ikke fullt så begeistret for skjørt, er shorts et godt alternativ. Denne sommeren er det dessuten kort som gjelder - helt perfekt for deg som vil vise fram masse bein.

 • Sjekk ut 18 hotte varianter her.

 • Men at shortsen er kort er ingen hindring. Snarere tvert imot kan den brukes både på fest med jobben som på sommerens mange festivaler.

  Når du pynter den opp bruker du bare et par tynne strømpebukser og høye hæler. Om du vil bruke pumps eller skoletter, er opp til deg.

  Nøkkeltrendene

  Hvis du vil følge trendene er dessuten et par sandaler i gladiatorstil kult når du vil være litt mer avslappet. Men disse funker også fint til fest.

  Slik styler du den

  Det er kult å style shortsen med en dressjakke, enten svart, grå eller hvit. Den gode gamle olajakken er også mer trendy enn noen gang.

  Når du skal på stranden er det heller ingenting som er så fint som en enkel hvit t-skjorte eller en singlet.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer