Sexting:

Slik blir du en kløpper på «sexting»

Å sende hverandre snuskete meldinger er superhot og kan faktisk være SUNT for forholdet!

SEXTING: Keen på å "sexte" med kjæresten, men ikke helt sikker på hvordan du skal gå fram? Her er tipsene! FOTO: NTB Scanpix
SEXTING: Keen på å "sexte" med kjæresten, men ikke helt sikker på hvordan du skal gå fram? Her er tipsene! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sexting – altså å sende flørtende og seksuelle tekstmeldinger er ikke bare den nye telefonsexen, det er også vår nye måte å flørte på.

– Å sende sexmeldinger har definitivt blitt mer vanlig i dag, noe som naturlig følger med den teknologiske utviklingen, sier Anders Lindskog, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og klinisk sexologi.

For eksempel har man i dag apper som Tinder der den første kontakten du har med et annet menneske er nettopp gjennom meldinger.

– All kommunikasjon er bra for et forhold, og dette er jo en måte man kan kommunisere ganske diskret på. Forutsetningen er jo, som med alt annet, at man gjør det med respekt, fortsetter han.

Også Siv Gamnes, som er spesialist i sexologisk rådgivning, tror sexting kan være positivt for et forhold dersom det er noe man er komfortabel med og liker.

– Et råd jeg alltid gir til par er at de bør flørte mer med hverandre. Å sende meldinger som viser at man bryr seg, tenker på, og har lyst på partneren vil alltid være bra for forholdet.

Dersom du er i et avstandsforhold, eller partneren din bare er bortreist en liten periode, kan dette være en fin måte å ta vare på intimiteten i forholdet på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer