Kk-mila 2014

Slik er årets KK-mil!

Vi har testet 10 km-løypa for deg.

SNART KLART: Lørdag 6. september går KK-mila av stabelen. Sjekk hvordan årets 10 km-løype, som starter og slutter på Bislett Stadion, er i denne saken.
SNART KLART: Lørdag 6. september går KK-mila av stabelen. Sjekk hvordan årets 10 km-løype, som starter og slutter på Bislett Stadion, er i denne saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det bare litt over én uke til årets hyggeligste løpsarrangement – KK-mila går av stabelen (lørdag 6. september). Og nytt av i år er at løpet har startskudd i hjertet av Oslo - på selveste Bislett stadion. 

(OBS. Det er ikke for sent å melde seg på - gjør det her!)

Som følge av dette er det en helt ny løypetrasé både for 5 km og 10 km i år. - Løypene er fantastiske og nøye planlagt av vår samarbeidspartner Bislettalliansen. Løypene går rundt St. Hanshaugen, langs Akerselva og tilbake til Bislett.

- Traseene er brede, løypene varierte, men ikke altfor bratte, forteller sjefredaktør i KK - Gjyri Helén Werp.

Slik er mila (10 km)

Dersom du er en av dem som har meldt deg på mila, lurer du sikkert litt mer på hvordan selve traséen er lagt opp.  

KK.no fikk derfor løpeentusiast Gunnhild Magnussen til å teste mila (10 km-løypa) for oss. 

- Jeg løp ikke i fjor, men jeg har sett på fjorårets løype. Jeg synes årets løype er morsommere og går gjennom et mye hyggeligere område av byen, men den er mer kupert og krevende enn fjorårets løype, som var en typisk rask løype, sier hun til KK.no: - Årets løype er ikke en perseløype!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer