Trening:

Slik er Michelle Obamas treningsprogram

Michelle Obama (55) har fått mye oppmerksomhet for sine muskuløse armer. Her kan du se hvordan hun trener, og hvilke øvelser hun gjør.

TIDLIGERE FIRST LADY: Michelle Obama trener hver dag og mange økter går kun til armtrening. FOTO: NTB Scanpix
TIDLIGERE FIRST LADY: Michelle Obama trener hver dag og mange økter går kun til armtrening. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Snart tre år etter at Obama-familien forlot det hvite hus har ikke tidligere First Lady, Michelle Obama (55) sluttet med sitt engasjement for trening.

Michelle Obama startet trenings-kampanjen «Let's Move!» i 2010 for å bedre barn og unges helse, og fortsetter i dag å fremme trening. Hun deler stadig sin treningsglede i sosiale medier, og oppfordrer andre til være aktive.

- Obama, hun kunne vært en idrettsutøver

Obama-parets tidligere trener, Cornell McClellan, sier til Hola! USA at hennes travle timeplan ikke stoppet henne fra å trene. Han sier også at hun kunne blitt idrettsutøver om hun ikke hadde begynt med juss.

- Obama, hun kunne vært en idrettsutøver, sier McClellan.

Obamas sterke og markerte armer har fått mye oppmerksomhet. McClellan deler treningsprogrammet hun har brukt for armene, og sier det tok omtrent seks måneder for de ble tydelig markert.

- Det kommer helt klart fra hennes harde arbeid og dedikasjon.

- Obama-paret er de personene som er de ideelle kundene, som kommer til deg og er ivrige i å delta og gjøre alt. De tilpasser livet sitt til det, sier McClellan.

Sprer treningsgleden

På Instagram er Michelle Obama aktiv med å dele bilder fra trening og motiverende tekster for å inspirere andre.

- Da jeg var i Det hvite hus arrangerte jeg ofte bootcamp-helger for vennene mine. Det spilte ingen rolle at vi var på forskjellig nivå. Bootcamp-helgene våre var en påminnelse på at hvis vi vil ta vare på andre, må vi ta vare på os selv først, skriver Obama på et Instagram-innlegg.

I 2012 gjestet hun The Ellen Show og programleder Ellen DeGeneres ville utfordre «de berømte armene hennes» til en push-up-konkurranse. Obama beviste at treningen hennes ga resultater, og imponerte med 25 push-ups.

Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer