Du leser nå KK pluss

Slik får du flere venner: - Mange misforstår hva som er viktigst

Du har meldt deg på det volleyballaget for å treffe folk. Vist vennlig interesse blant naboene. Så hva er neste steg? Psykologen avslører sitt mest effektive triks for å bli mer populær.

VENNSKAP: Vil du gjerne ha flere venner? Psykolog og personlighetsekspert Rolf Marvin Bøe Lindgren deler sitt beste tips - og det er noe absolutt alle kan få til! Foto: NTB
VENNSKAP: Vil du gjerne ha flere venner? Psykolog og personlighetsekspert Rolf Marvin Bøe Lindgren deler sitt beste tips - og det er noe absolutt alle kan få til! Foto: NTB Vis mer
Publisert

- Jeg husker veldig godt et middagsselskap jeg var i for mange år siden. Overfor meg satt det en ung, vakker kvinne og ved siden av meg en mann, relativt kjekk, han jobbet som fysiker.

Psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren skynder seg å legge til:

- Jeg var for lengst ferdig med singellivet på den tiden, altså, men jeg observerte denne fysikeren forsøke å få kontakt med kvinnen. Han åpnet med å spørre hva hun jobbet som, og hun svarte at hun var grafisk designer. Så spurte han henne hvilket program hun jobbet i, og hun svarte på det. Men så ble det stille, før han begynte å prate om noe annet.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer