Du leser nå KK pluss

Slik får du flere venner

OK, du har meldt deg på det volleyballaget for å treffe folk. Now what? Psykologen lærer bort sitt mest effektive triks for å bli mer populær.

VENNSKAP: Vil du gjerne ha flere venner? Psykolog og personlighetsekspert Rolf Marvin Bøe Lindgren deler sitt beste tips - og det er noe absolutt alle kan få til! Foto: NTB Scanpix
VENNSKAP: Vil du gjerne ha flere venner? Psykolog og personlighetsekspert Rolf Marvin Bøe Lindgren deler sitt beste tips - og det er noe absolutt alle kan få til! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg husker veldig godt et middagsselskap jeg var i for mange år siden. Overfor meg satt det en ung, vakker kvinne og ved siden av meg en mann, relativt kjekk, han jobbet som fysiker.

Psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren skynder seg å legge til:

- Jeg var for lengst ferdig med singellivet på den tiden, altså, men jeg observerte denne fysikeren forsøke å få kontakt med kvinnen. Han åpnet med å spørre hva hun jobbet som, og hun svarte at hun var grafisk designer. Så spurte han henne hvilket program hun jobbet i, og hun svarte på det. Men så ble det stille, før han begynte å prate om noe annet.

Du kan nå betale med

KK Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 50 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium format og lekker presentasjon

Abonner på KK Pluss nå

Pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Her finner du KKs bruker- og abonnementsvilkår.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer