Personlig Trener

Slik får du maks ut av PT-timene

Nå treningsmålene dine raskere med disse tipsene.

TRENINGSHJELP: Å investere i noen timer med en personlig trener er slett ikke dumt, men hvordan kan du sørge for å få maks utbytte av pengene? Foto: (c) Wavebreak Media LTD/Wavebreak Media Ltd./Corbis/All Over Press
TRENINGSHJELP: Å investere i noen timer med en personlig trener er slett ikke dumt, men hvordan kan du sørge for å få maks utbytte av pengene? Foto: (c) Wavebreak Media LTD/Wavebreak Media Ltd./Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har du trent i flere år uten å se særlig med resultater? Eller kanskje har du akkurat begynt å trene, men har lite kunnskap om hvordan du bør gå frem.

Uansett om du vil gå ned i vekt, stramme opp, bli sterkere eller forbedre kondisjonen din, må du jobbe hardt, men det er også viktig at du trener riktig. 

Å investere i noen timer med en personlig trener er slett ikke dumt, og kan gi deg den kunnskapen og teknikken du trenger for å sette fart på framgangen. Men timer hos en PT kan for noen være veldig dyrt – så hvordan kan du sørge for å få maks utbytte av pengene?

LES OGSÅ: Trening skal gjøre vondt

Sett deg klare treningsmål

Tessa Sørensen, personlig trener og forfatter av boken «Tren Smart» anbefaler at du tenker gjennom hva du egentlig er ute etter, og hva dine mål er før du skaffer deg en personlig trener. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer