Sexy

Slik får du sexy singlet-armer

Så enkelt er det å føle seg vel i stroppeløse kjoler og singleter.

Jessica Biel har fine, velformede armer. De ser ikke ut som de kan knekke hvis hun løfter en handlepose, men har mykt definerte muskler.
Jessica Biel har fine, velformede armer. De ser ikke ut som de kan knekke hvis hun løfter en handlepose, men har mykt definerte muskler. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Velformede, sterke overarmer kommer ikke gratis. Men med litt trening får du armer som trygt kan vises fram i både singlet og sommerkjole før sesongen starter.

Derfor henger armene

Årsaken til grevinneheng er hovedsaklig at tricepsen, altså muskelen på undersiden av overarmen, er ute av form.

- Gjør du disse øvelsene tre ganger i uka vil du både se og merke forskjell etter en måned. Ikke bruk for lette vekter, du skal kjenne at du tar i, sier treningsekspert Nicki Waterman til The Sun.

Få balansen tilbake

Lekre singlet-armer har et balansert forhold mellom fett og muskulatur. Her finner du tips til hvordan du kan spise lettere.

Slik blir du slank til sommeren

Ønsker du å bli slank til bikinisesongen, anbefaler vi for eksempel dette opplegget av kk.no's treningseksperter.

1. Skulderflies

Stå med skulderbredde mellom beina. Hold en vekt i hver hånd. Med strake hender løfter du vektene rett ut. Armene skal gå rett ut til siden. Pass på at du ikke løfter vektene høyere enn til skuldrene. Bevegelsen skal være rolig og kontrollert. Ikke kast opp vektene.
SE VIDEO: Slik gjør du øvelsen riktig


[obj:media:6742]2. Dips

Dips er supert for overarmene. Denne øvelsen kan lett gjennomføres fra stol, benk eller step-kasse. Da setter du hendene på kanten av stolsetet med fingrene fremover. Skyv baken frem slik at du ikke lenger sitter på stolen, og senk baken ned mot gulvet ved å bøye i albuen. Skyv opp til strak albue igjen når du ikke kommer lenger.

3. Nedtrekk

Det er viktig å huske på at du trekker stangen ned foran ansiktet, ikke bak nakken. Den skal nå omtrent til nesetippen. Ikke bruk din egen kroppsvekt til å senke stanken. Gjør øvelsen rolig og kontrollert, ikke la vektene gå som en jo-jo. Dette er en øvelse som både er figurformende og gir sexy skuldre.
Se hvordan øvelsen skal utføres her:


[obj:media:6744]4. Skulderdips

Hold manualen i én hånd. Strekk armen rett opp over hodet. Bøy albueleddet slik at vekten senkes ned bak hodet. Strekk armen, og bøy igjen. Gjenta øvelsen serier på 16 ganger. Gjenta hver serie tre ganger.

5. Biceps-øvelser

Hold en vektmanual i hver hånd. Start med armene langs siden. Deretter løfter du vektene opp til skuldrene. Bevegelsen skjer kun i albueleddet, resten av kroppen skal være strak.
SE VIDEO: Slik gjør du øvelsen riktig


[obj:media:6745]6. Triceps-løft

Bruk en manual på minst tre kilo. Bøy deg framover og støtt den ene hånden på en stol eller en kasse. Ryggen skal være strak. Hold manualen i den andre hånden.
Bøy albuen og før den bakover, slik at overarmen ligger inntil og parallellt med siden din. Dette er startposisjonen. Hold fortsatt overarmen inntil siden, strekk så hele armen ut bakover mot hoften til den er helt strak, og før den tilbake i startposisjon. Gjenta øvelsen 12-15 ganger for hver arm, i to eller tre runder. Når du etter en tid merker at øvelsen blir lettere kan du øke vekten på manualen.

Kom i form til sommeren

Klar for å trene resten av kroppen før bikinisesongen starter?
 • Bikinifin på 6 uker
 • Slik blir du bikinifin uten slanking
 • Slik får du flat mage, stram rumpe og lekre lår

 • Her finner du treningsvideoer som garantert får opp pulsen og brenner kalorier:
 • Treningsvideo: Slik blir du fast i fisken
 • Treningsvideo: Topptrent med strikk
 • Treningsvideo: Stram opp stussen

 • Ta ordentlig i

  Er du blant dem som vifter med lette vekter fordi du er redd for at tunge vekter vil gi deg en mandig figur? Dropp det, du har ingenting å frykte. Med mindre du begynner å ta anabole steroider, er det liten fare for at det vil skje. Men med litt bevisst trening av armene vil du både bli sterkere og få mer definerte muskler i armene.
  - Kvinner flest bærer så tunge vesker og handleposer at de ofte er strerkere i armene enn de selv tror, sier personlig trener Matt Roberts til Daily Telegraph.

  Hold kontrollen

  Løft ikke tyngre enn at du har kontroll på bevegelsen hele veien. Slapp godt av i nakke og skuldre når du gjør øvelsene. Det skal være tungt, men du skal bruke musklene både når du løfter armen og når du strekker den ut.

  Husk kostholdet

  Lekre singlet-armer har et balansert forhold mellom fett og muskulatur. Her finner du tips til hvordan du kan spise lettere.

  Prøv yoga

  - Når du trener yoga bruker du din egen kroppsvekt. Det øker fleksibiliteten og forlenger musklene. Ikke forvent å bygge muskler, men yoga kan stramme opp de du har, sier yogatrener Wesley Doyle til Daily Telegraph. Her kan du lære yoga med kks yoga- og treningsekspert Vibeke Klemetsen.

  Ønsker du å bli slank til bikinisesongen, anbefaler vi for eksempel dette opplegget av kk.no's treningseksperter.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer