Hjemmelagd Hamburger

Slik former du perfekte hamburgere

Lær deg trikset som forhindrer at burgeren krymper under steking.

PERFEKT HJEMMELAGET HAMBURGER: Visste du at hvordan du former burgeren påvirker sluttresultatet?  Foto: Shutterstock / gorillaimages
PERFEKT HJEMMELAGET HAMBURGER: Visste du at hvordan du former burgeren påvirker sluttresultatet? Foto: Shutterstock / gorillaimages Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem er det som ikke liker en saftig burger? Og det geniale er at det er lekende lett å lage din egen spesialburger hjemme, som du kan fylle med alskens gode smaker.

Har du for eksempel prøvd å blande inn chili, hvitløk, fetaost eller soltørket tomat i kjøttdeigen? Eller friske urter som timian, oregano eller basilikum?

LES OGSÅ: Slik påvirker én burger vekten

Derfor krymper burgeren under steking

Hvis du har laget burger fra bunnen av, er du kanskje også kjent med problemet at den lett kan krympe i størrelse under steking, så du ender opp med en burger som forsvinner helt i burgerbrødet. 

Det har hvert fall vi, men så oppdaget vi et genialt burgertriks - som løser problemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer