My 5-am morning routine

Slik gikk det da vi testet morgenrutinene til Petter Stordalen

Én av oss ble sengeliggende i ukesvis etterpå.

PETTER STORDALEN: Hvordan gikk det da KK-journalistene skulle ha samme morgenrutiner som hele Norges Petter Stordalen? FOTO: Mina Knudsen/Silje Helgesen
PETTER STORDALEN: Hvordan gikk det da KK-journalistene skulle ha samme morgenrutiner som hele Norges Petter Stordalen? FOTO: Mina Knudsen/Silje Helgesen Vis mer
Publisert

Ny morgendisiplin-trend sprer seg i sosiale medier, skriver nrk.no.

Det går ut på at unge står opp grytidlig for å trene før skole og jobb. De har blitt hektet på «My 5-am morning routine», der målet er å få den perfekte dag.

KK-journalistene Mina Knudsen (32) og Silje Helgesen (27) har tidligere testet nettopp dette. Å leve litt annerledes enn man vanligvis gjør i én uke. De sier det er sunt å bryte ut av det vante hverdagsmønsteret noen ganger - gi slipp på de gamle rutinene og gjøre noe helt nytt.

Begge to hadde tidligere lest og blitt mektig inspirert av hotellkongen Petter Stordalens bok «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet». Med sin rigide timeplan, vilje til å gjennomføre og evne til å lykkes kan man jo lure på hva denne mannen gjør for å alltid kunne være så fokusert på de arbeidsoppgavene han har foran seg.

Er det tidspunktet han står opp på? Den daglige joggeturen han løper? Rusen han får av å gutse i jobben med millionbeløp på spill? Eller knekkebrødet med gulost og kaviar som han spiser hver morgen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer