Ned I Vekt

Slik gikk Laila ned 56 kilo på ett år

Spiste sunt, trente - og fant en genial teknikk!

NED I VEKT: Laila Daae Torsteinsen fra Sortland slanket seg over 50 kilo ved hjelp av trening og sunn mat. Foto:  All Over Press Norway
NED I VEKT: Laila Daae Torsteinsen fra Sortland slanket seg over 50 kilo ved hjelp av trening og sunn mat. Foto: All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg har aldri vært noen lettvekter, og jeg visste jo at jeg veide for mye. Men det er veldig lett å la være å gjøre noe med det. Jeg veide meg aldri, og jeg gikk fort forbi speilet. Jeg husker jo hvordan jeg svettet, men feide det vekk med å klage på at det var så varmt, forteller Laila Daae Torsteinsen (49) fra Sortland.

På det meste veide hun over 130 kilo, og var sykelig overvektig. Til sist var det fastlegen hennes som slo alarm: «Laila, nå må du gjøre noe. Hva med en slankeoperasjon?»

– Jeg svarte at det var ikke aktuelt. Jeg turte ikke satse på en slankeoperasjon, med tanke på de bivirkningene det kan gi. 

Laila bestemte seg for å ta opp kampen mot kiloene selv. Etter råd fra en god venninne oppsøkte hun Hilde Bendiksen, som er personlig trener og kostholdsekspert, og driver sin egen treningsgarasje på Sortland. 

6. november i 2014 startet hun. Hun ble veid og målt, og fikk en matplan. Oppskriften var like enkel som vanskelig: Vanlig sunn mat, vekk med sukker og fett, og beinhard styrketrening. Laila har verken veid maten, spist til faste klokkeslett eller telt kalorier, men rett og slett spist mindre og sunnere. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer