Mona Grudt

Slik har Mona Grudt (44) opprettholdt toppformen etter «Skal vi danse»

- Vi mødre må bli flinkere til å investere i kroppen vår, sier den tidligere Miss Universe-vinneren.

TRENING GIR LYKKEFØLELSE: – Jeg får mer energi av å trene, og skal jeg være en god mor, er jeg nødt til å ha nok energi til barna mine, sier Mona Grudt. Foto: Ida Bjørvik
TRENING GIR LYKKEFØLELSE: – Jeg får mer energi av å trene, og skal jeg være en god mor, er jeg nødt til å ha nok energi til barna mine, sier Mona Grudt. Foto: Ida Bjørvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: – Jeg yter mer når jeg har noen som pusher meg, og blir stadig overrasket over hva treneren får meg til å klare, ler Mona Grudt.

- Jeg blir veldig motivert av å se rask framgang, sier 44-åringen, som ble kåret til universets vakreste i 1990 og tidenes vakreste norske kvinne nå nylig. \

LES OGSÅ: 5 tips som gjør deg til en superløper

Trenger et push

Hun vet godt hvor tungt det kan  være å komme i gang. Hun hadde tøffe svangerskap, og etter hver av fødslene måtte hun starte fra scratch. 

– Jeg begynte med PT før «Skal vi danse» i 2007, etter å ha født datteren min på slutten av året før. Jeg hadde behov for å finne tilbake til meg selv – få kroppen min tilbake – og trente med en PT som også var fysioterapeut, et par ganger i uka.

Siden har hun holdt fast ved denne treningsformen, om enn litt til og fra. 

– Det er mange som ikke forstår behovet og mener at jeg gjør meg avhengig. Men han pusher meg slik at jeg yter mye mer når jeg trener med ham enn når jeg holder på for meg selv. Jeg ser at jeg får mer uttelling og bedre resultater. Han noterer ned alt jeg gjør, så jeg kan følge med på forbedringene, og det gir enorm motivasjon. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer