SLIK TRENER HUN: Beyoncé har delt sine favorittøvelser på Instagram.  Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press
SLIK TRENER HUN: Beyoncé har delt sine favorittøvelser på Instagram. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press Vis mer

Beyonce Knowles

Slik holder Beyoncé (33) seg i form

Popstjernen har delt sine fem beste treningsøvelser på Instagram.

KK.NO: Beyoncé Knowles (33) er ikke bare kjent for sin flotte sangstemme og danseferdigheter - artistens veltrente kropp og kurver har fått vel så mye oppmerksomhet i media de siste årene, og det spesielt etter hun fikk datteren Blue Ivy.

Har du noen gang lurt på hva hemmeligheten bak den veldreide kroppen hennes er?

SUPERSPREK: Beyoncé har alltid elsket å trene og danse, og det synes!
SUPERSPREK: Beyoncé har alltid elsket å trene og danse, og det synes! Vis mer

I en kort videosnutt på Instagram har popstjernen gitt oss svaret.

LES OGSÅ: Treningen Hollywood-stjernene sverger til

Benytter seg av fem enkle treningsøvelser

For én uke siden hadde Michelle Obamas sunnhetskampanje «Let’s Move» fem års jubileum (Les mer om kampanjen her!), og i den anledning oppfordret førstedamen kjendiser til å vise sine fem beste treningsøvelser, for å så oppfordre andre til å gjøre det samme.

Beyoncé var en av stjernene som tok oppfordringen på strak arm, og publiserte like etter en 15 sekunders videosnutt på Instagram hvor hun demonstrerer hvordan hun holder seg i form ved hjelp av fem enkle treningsøvelser.

Se videoen under:

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

LES OGSÅ: Disse damene er over 40!

Korte økter med høy intensitet

Joey Gonzales, som jobber for Barry's Bootcamp og har trent en rekke kjendiser, er strålende fornøyd med øvelsene Beyoncé viser fram.

- Beyoncé har virkelig forstått hvordan det skal gjøres! Korte økter med høy intensitet er faktisk bedre enn lange økter med moderat intensitet, da det øker hjertefrekvensen og kaloriforbrenningen. 

BEYONCE: Den vakre artisten har delt sine fem beste treningsøvelser i forbindelse med Michelle Obamas kampanje "Let's Move".  Foto: All Over Press
BEYONCE: Den vakre artisten har delt sine fem beste treningsøvelser i forbindelse med Michelle Obamas kampanje "Let's Move". Foto: All Over Press Vis mer

- Her beviser hun at man fint kan holde seg i form uten å måtte melde seg inn på et treningssenter, har han fortalt til fitbie.com.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: