Tinder

Slik kan du avsløre hva en mann EGENTLIG er ute etter på Tinder

- En oppfordring til en rask date er ofte et tegn på at vedkommende vil ha et ligg fremfor å bli bedre kjent.

TINDER OG HAPPN: Mange bruker disse sjekke-appene for å finne kjærligheten. Men ikke la deg lure av folk som kun er ute etter én ting - med mindre du er det selv da...  Foto: NTB Scanpix
TINDER OG HAPPN: Mange bruker disse sjekke-appene for å finne kjærligheten. Men ikke la deg lure av folk som kun er ute etter én ting - med mindre du er det selv da... Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For rundt tre år siden gjorde sjekke-appen Tinder sitt inntog på det norske markedet, og siden har også franske Happn gjort knallsuksess. Men hvem er disse gutta som prøver å fange vår oppmerksomhet via mobilapplikasjonene, og hva skjuler seg EGENTLIG bak alle disse lettkledde profilbildene og de catchy selvbeskrivelsene?  

KK.no tok en prat med sosiale medier-forsker Petter Bae Brandtzæg, og han forklarer hvordan man kan spotte hva fyren du vurderer om du skal sveipe til høyre eller til venstre indikerer med profilen sin:

- En Tinder-profil er ofte veldig minimalistisk og det er bildet som er i fokus. Bar overkropp er jo ofte et tegn på at han kan være ute etter en rask flørt, men man må nok chatte litt med vedkommende for først å skjønne hva han egentlig er ute etter. Men selv da er det vanskelig å vite, fordi mange lyver på nett i slike sammenhenger.

- En oppfordring til en rask date er ofte et tegn på at vedkommende vil ha et ligg fremfor å bli bedre kjent. Mange helgarderer seg også med flere datingavtaler samme kveld, sier Brandtzæg til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer