Latskap:

Slik lykkes du selv om du er lat

Ja, det er mulig!

PRØV EN MER LETTVINT LØSNING: Det er ikke slik at den vanskeligste og mest kompliserte løsningen alltid er den beste. I stedet for å lese absolutt alle pensumbøkene som student, kan du for eksempel plukke ut den viktigste boken og lese den grundig. FOTO: NTB
PRØV EN MER LETTVINT LØSNING: Det er ikke slik at den vanskeligste og mest kompliserte løsningen alltid er den beste. I stedet for å lese absolutt alle pensumbøkene som student, kan du for eksempel plukke ut den viktigste boken og lese den grundig. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Vi har alle ulike mål; Å kapre en ny jobb, å velge en utdanning, få flere venner, legge om til et sunnere kosthold, trene mer eller gå ned i vekt. Uansett hva målet ditt er så vil det sannsynligvis kreve en viss innsats.

Hvis du ønsker en ny jobb, tenker du gjerne at det er en lang og tidkrevende prosess der du må sende søknader, ringe rundt, oppsøke bedrifter og bruke nettverket ditt.

Hvis du vil trene mer ser du gjerne for deg at du må melde deg på treningstimer eller kjøpe dyrt treningsutstyr til å ha hjemme. Hvis du leter etter kjærligheten tenker du gjerne at du må opprette profiler på en haug av ulike datingsider.

Blir du sliten av tanken?

Det er ikke slik at det mest kompliserte og tidkrevende alternativet alltid er det beste. Ofte kan den lettvinte og raske løsningen være vel så lur, og det er gode nyheter for deg som ikke har samme pågangsmot og iver som mange andre tilsynelatende har. Det er tross alt vanskelig å endre kjernepersonligheten vår så radikalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer