Stå på hendene:

Slik mestrer du håndstående

Det krever litt tålmodighet, men du vil klare det til slutt.

STÅ PÅ HENDENE: Å stå på hendene er svært uvant når du ikke har gjort det før og derfor vil det også ta tid å lære seg. FOTO: NTB Scanpix
STÅ PÅ HENDENE: Å stå på hendene er svært uvant når du ikke har gjort det før og derfor vil det også ta tid å lære seg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Har du som mål å klare å stå på hendene? Det kan du fint få til, ifølge Judit Somogyi, som er leder for pt-ene ved Evo Fitness Oslo, og aktiv CrossFit-utøver.

Det kommer selvsagt an på både hva utgangspunktet ditt er og akkurat hva målet er hvor mye jobb og tid du må legge inn for å få det til. Skal du klare å sparke deg opp og stå et sekund eller skal du klare å både balansere og bevege deg rundt opp ned? Uansett er det mulig for de fleste som allerede har trent litt, og stadig flere velger å sette seg mål som dette.

- Nå har vi gått over til veldig funksjonell trening med egen kroppsvekt og så også til å ha litt mer turnelementer i treningen. I dag har mange som mål å klare en pullup, og det var ikke noe vi så før. Det samme gjelder håndstående og det å kunne gå på hendene, sier Somogyi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer