Sjenert

Slik tolker du kroppsspråket hans

Er han uinteressert eller bare sjenert? Noen tegn røper ham!

HVA TENKER HAN? Er han sjenert eller rett og slett uinteressert? Noen tegn kan avsløre ham.  Foto: Shutterstock / Pressmaster
HVA TENKER HAN? Er han sjenert eller rett og slett uinteressert? Noen tegn kan avsløre ham. Foto: Shutterstock / Pressmaster Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid så lett å vite om din hjertes utkårede tenker og føler det samme for deg. Ikke bare har vi kvinner lett for å overtolke, noe som gjerne gjøre mer skade enn nytte og heller få oss helt på villspor, men noen mennesker er jo også veldig vanskelige å lese. 

Er du interessert i en litt lukket mann kan det dessuten være vanskelig å vite om han bare er sjenert eller om han rett og slett er uinteressert. 

Men fortvil ikke. Det er faktisk noen ting du kan se etter som kan fortelle om det er nervene som gjør ham stille og innesluttet eller om han bare ikke føler det samme som deg. 

LES OGSÅ: Ikke gjør denne date-feilen

Kroppsspråket kan avsløre ham

Ifølge Grethe Holtan, som leder Intuisjonsskolen i Oslo, vil en sjenert og uinteressert date for eksempel kunne ha til felles at de har unnvikende blikk og kroppsspråk, at de tar få eller ingen initiativ og at de trekker seg tilbake eller er avvisende når du tar initiativ. 

Ikke noe særlig hyggelig om det er en fyr som gir deg ekstra sommerfugler i magen, men dette kan altså bety at han bare er veldig sjenert. Holtan gir oss derfor en liste over tegn i kroppsspråket som kan skille en interessert og sjenert mann fra en uinteressert mann: 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer