Jennifer Lopez:

Slik trener «Hustlers»-stjernen!

50-åringen har strenge rutiner for å holde seg i form og forberede seg til filmroller.

SPILLER STRIPPER: I disse dager er Jennifer Lopez er aktuell med strippefilmen Hustlers. Der måtte hun trene ekstra mye og hardt for å lære seg pole dancing. FOTO: NTB Scanpix.
SPILLER STRIPPER: I disse dager er Jennifer Lopez er aktuell med strippefilmen Hustlers. Der måtte hun trene ekstra mye og hardt for å lære seg pole dancing. FOTO: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Artisten og skuespilleren Jennifer Lopez imponerer stadig med spektakulære sceneshow og konserter, samtidig som hun dukker opp i store Hollywood-filmer. Superstjernen som fylte 50 år i sommer ligger ikke på latsiden, hun trener beinhardt for å lykkes med det hun jobber med.

Lopez har en streng diett og trener så og si hver dag. Hun er aktuell med filmen Hustlers, som handler om strippere i New York som svindler de rike finans-kundene sine. Til filmen måtte det en ekstra treningsinnsats til for å lære seg pole dancing.

Diett og kosthold

Hennes viktigste regel er å drikke vann og holde seg hydrert. Hun drikker mye vann, og spesielt før en treningsøkt for å få best mulig utbytte. I tillegg drikker hun verken koffein eller alkohol. Til Hollywood Life sier hun at hun verken røyker eller drikker alkohol. Kaffe holder hun seg også unna, da det kan ødelegge huden.

Ernæringsfysiolog Haylie Pomroy røper at maten Jennifer Lopez spiser er økologisk og har et høyt innhold av proteiner. Hun lar seg ikke friste av junk food, og spiser frukt og grønt uten stivelse som mellommåltider. Lopez spiser mye proteiner ofte kombinert med quinoa, brun ris eller søtpotet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer