Jennifer Lopez:

Slik trener «Hustlers»-stjernen!

50-åringen har strenge rutiner for å holde seg i form og forberede seg til filmroller.

SPILLER STRIPPER: I disse dager er Jennifer Lopez er aktuell med strippefilmen Hustlers. Der måtte hun trene ekstra mye og hardt for å lære seg pole dancing. FOTO: NTB Scanpix.
SPILLER STRIPPER: I disse dager er Jennifer Lopez er aktuell med strippefilmen Hustlers. Der måtte hun trene ekstra mye og hardt for å lære seg pole dancing. FOTO: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Artisten og skuespilleren Jennifer Lopez imponerer stadig med spektakulære sceneshow og konserter, samtidig som hun dukker opp i store Hollywood-filmer. Superstjernen som fylte 50 år i sommer ligger ikke på latsiden, hun trener beinhardt for å lykkes med det hun jobber med.

Lopez har en streng diett og trener så og si hver dag. Hun er aktuell med filmen Hustlers, som handler om strippere i New York som svindler de rike finans-kundene sine. Til filmen måtte det en ekstra treningsinnsats til for å lære seg pole dancing.

Diett og kosthold

Hennes viktigste regel er å drikke vann og holde seg hydrert. Hun drikker mye vann, og spesielt før en treningsøkt for å få best mulig utbytte. I tillegg drikker hun verken koffein eller alkohol. Til Hollywood Life sier hun at hun verken røyker eller drikker alkohol. Kaffe holder hun seg også unna, da det kan ødelegge huden.

Ernæringsfysiolog Haylie Pomroy røper at maten Jennifer Lopez spiser er økologisk og har et høyt innhold av proteiner. Hun lar seg ikke friste av junk food, og spiser frukt og grønt uten stivelse som mellommåltider. Lopez spiser mye proteiner ofte kombinert med quinoa, brun ris eller søtpotet.

Se dette innlegget på Instagram

Saturday night 🌟

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Trening

JLo trener hver dag, og gjennomfører alltid treningsøkten på morgenen. Til Hello! sier hun at hun er 100 prosent sikker på at trening er en del av det som gjør deg lykkelig. Måten hun holder på treningsmotivasjonen er å trene variert og bytte ut treningprogrammene jevnlig.

Hennes New York baserte trener David Kirsch forteller til Insider at treningen ofte består av kickboxing, sirkeltrening, burpees og magetrening. Lopez har også en del dansetrening, noe hun liker veldig godt og har drevet med hele livet.

En øvelse hun gjør mye er den såkalte «platypus walk», der hun hovedsakelig trener rumpa. Øvelsen hvor man går frem og tilbake med beina utover og knærne over anklene er en av hennes viktigste øvelser. Kirsch sier til Insider at dette er den raskeste og mest effektive treningen for rumpa.

I filmen Hustlers spiller Lopez stripperen Ramona. Til denne rollen måtte det ekstra trening til for å mestre pole dancing. Treningsformen har også blitt mer populært i Norge, og flere treningsentre tilbyr kurs og timer.

LES OGSÅ: - Pole dancing utfordrer deg både fysisk og psykisk.

På JLo`s YouTube-kanal har hun postet vlogger fra treningen og innspillingen av filmen. Hun innrømmer at det er noe av det vanskeligste hun har gjort, og at det kreves mye hard trening og øvelse.

Her kan du se hvordan superstjernen lærte seg pole dancing:

Vis mer Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer