Forstoppelse

Slik unngår du forstoppelse i ferien

Med noen enkle grep kan det unngås.

FORSTOPPELSE: Det kan ødelegge hele ferien, men med noen enkle grep kan forstoppelse forebygges. Foto: Shutterstock / Adam Gregor
FORSTOPPELSE: Det kan ødelegge hele ferien, men med noen enkle grep kan forstoppelse forebygges. Foto: Shutterstock / Adam Gregor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dessverre er forstoppelse og dårlig fordøyelse noe mange opplever på ferie, men det er jo ikke på toalettet du har mest lyst til å tilbringe ferien din? Så hvilke matvarer bør du passe på å spise jevnlig, hva bør du droppe og hvordan kan du forhindre forstoppelse selv? Farmasøyt i Apotek 1 og fagredaktør Eirik Rustan deler her sine beste tips: 

- Det er ikke uvanlig at man kan bli forstoppet når man er på reise. Man spiser gjerne annen mat enn man er vant til hjemme, man følger andre rutiner enn man er vant til og det kan være at man stresser litt mer enn vanlig når man skal rekke fly og annet. Alt dette kan føre til at man blir forstoppet, sier Rustan til KK.no. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer