Kate Middleton

Slik unngår Kate å havne i «Pippa-fellen»

Hertuginnen av Cambridge vil nødig at rumpa hennes skal stikke av med oppmerksomheten.

VIL UNNGÅ RUMPEFOKUS: Hertuginnen av Cambridge er veldig klar over oppmerksomheten hun får ved å kle seg. Hun planlegger godt før hun skal opptre på arrangementer og vil nødig at klærne hennes stjeler showet. Foto: All Over Press
VIL UNNGÅ RUMPEFOKUS: Hertuginnen av Cambridge er veldig klar over oppmerksomheten hun får ved å kle seg. Hun planlegger godt før hun skal opptre på arrangementer og vil nødig at klærne hennes stjeler showet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har helt sikkert fått med deg rumpehysteriet i Storbritannia som oppstod i 2011 da
Philippa «Pippa» Middleton (29) var brudepike for storesøster Kate Middleton.

Pippas hvite kjole var, i likhet med Kates kjole, designet av Sarah Burton fra motehuset Alexander McQueen. Kjolen var i tillegg utringet og kroppsnær, noe som igjen førte til at rumpa hennes fikk nesten like mange medieoppslag som brudeparet i tiden etterpå.

Det er akkurat denne typen oppmerksomhet Kate Middleton, hertuginnen av Cambridge, vil unngå når hun kler seg. Og hun gjør det med stort hell; Kate har flere ganger blitt kåret til en av verdens best kledde kvinner.

KLAR TIL Å REPRESENTERE: Kate Middleton fikk stjernedesigner  Roland Mouret til å sy om den hvite kjolen, slik at den satt løsere rundt kroppen hennes enn det som egentlig var tenkt. Foto: All Over Press
KLAR TIL Å REPRESENTERE: Kate Middleton fikk stjernedesigner Roland Mouret til å sy om den hvite kjolen, slik at den satt løsere rundt kroppen hennes enn det som egentlig var tenkt. Foto: All Over Press Vis mer

Slik tenker Kate når hun kler seg

Så hvordan gjør hun det, egentlig? Hva er hemmeligheten bak Kate-effekten?

Stjernedesigneren Roland Mouret avslører til graziadaily.co.uk at Kate ikke har behov for å kle seg sexy og at hun hovedsakelig kler seg for prins William og for seg selv.

Faktisk er hertuginnen fullstendig klar over hvordan hun kan begrense oppmerksomheten når hun kler seg, og gjør alt for å unngå at hun blir hovedattraksjonen når hun er ute og representerer.LES OGSÅ: Sjekk Kates nye look!

Fikk kjolen omsydd

Dette førte blant annet til at Kate fikk Roland Mouret om å sy om den hvite kjolen hun bar under en middag i Claridge i fjor. Hun ba ham nemlig om å gjøre kjolen løsere i fasongen enn det den egentlig var.

– Hun vil ikke ha det samme rumpefokuset som Pippa hadde, forklarer Mouret.

Se flere bilder av Kates fantastiske antrekk her:
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer