Sup

Stand Up Padling: - Ingen brettsport er enklere å lære seg

En av de hotteste treningstrendene akkurat nå.

SOMMERENS TRENINGSTREND: Stand Up Padling er sommerens råeste trening. Foto: Scanpix
SOMMERENS TRENINGSTREND: Stand Up Padling er sommerens råeste trening. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Er du lei løpeturen og styrkeprogrammet på treningssenteret? Om sommeren er det lett å nedprioritere treningen til fordel for venner og sene sommerkvelder, og det må være lov.

Men med sommerens kuleste treningstrend er det faktisk mulig å kombinere trening og venner, og som en bonus får du jobbet med brunfargen! Møt din nye treningspartner: Stand Up Padling - også kjent som SUP. 

Populært blant kjendisene

Ja, du har sikkert sett det på Instagram - alle kjendisene og it-personlighetene som padler stående oppå et surfebrett. Dette har nemlig blitt en megapopulær treningsform, særlig på ferie. 

-  Stand Up Padling, eller SUP som det kalles, gir et utrolig treningsutbytte der styrke, utholdenhet og ikke minst blir balanse utfordret, forteller Gaute Kristiansen.

Han er dagligleder i SUP.no som har spesialisert seg på SUP i Norge og som står bak utdanningen til de fleste SUP-instruktørene i landet.

- Ingen brettsport er enklere å lære seg. Man får kjapt mestringsfølelse, og ikke minst er det god trening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer