Grevinneheng

Strammere armer på 3 uker

Gjør du disse øvelsene hver uke, vil du se resultater fort.

Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å stramme kroppen og komme i bedre form? Da bør du følge med på KK.no i tiden frem mot sommeren.

I samarbeid med treningsekspert Helle Bornstein har vi nemlig lansert webtreningsserien «Smart trening med Helle», hvor du hver uke vil få tips om øvelser som kan hjelpe deg på vei mot toppformen.

Strammere armer

Ønsker du å stramme opp armene og få bukt med det såkalte grevinnehenget? Da er ukens episode av «Smart trening med Helle» noe for deg.

I videoen (som du ser øverst i saken) får du tips til øvelser som vil kunne gi resultater allerede etter tre uker.

- Ved å trene disse øvelsene 3 ganger i uka med en dags pause mellom,  vil du stramme opp baksiden av overarmene, forklarer Helle:

3 GANGER I UKEN: Hvis du gjør øvelsene i videoen tre ganger i uken, vil du kunne merke resultater allerede etter tre uker.  Foto: Per Ervland
3 GANGER I UKEN: Hvis du gjør øvelsene i videoen tre ganger i uken, vil du kunne merke resultater allerede etter tre uker. Foto: Per Ervland Vis mer

- Gjør du det i 3 uker burde du se også merke resultater.

LES OGSÅ: Slik får du sexy singlet-armer

Se de tidligere episodene

1. Strammere og sterkere mage

2. Øvelsene som virkelig tar tak i rumpa

3. Øvelsen som styrker hele kroppen

4.  Vondt i nakke eller rygg?

5. Derfor bør du trene bekkenbunnen

LES OGSÅ: Slik får du bukt med stiv nakke

Om Helle Bornstein

Helle er eier og gründer av treningsstudioet Smart Trening og konseptet SMART som baserer seg på trening, kosthold og livsstil. Hun har over 10 års erfaring, og er utdannet fra Norges idrettshøyskole og universitetet i Oslo.

Til daglig trener hun kjente personligheter som Camilla Pihl, Tone Damli, Live Nelvik og Heidi Gjermundsen Broch i sitt studio. I tillegg holder hun foredrag og kurs, og har gitt ut flere treningsbøker - som «Tren Smartere».

Les saker med Helle Bornsteins tips:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer