Fremtidsfullmakt

Styr unna disse tabbene med fremtidsfullmakten

- Vi ser at mange trår feil når de skal lage dette på egen hånd. Fremtidsfullmakter er et veldig nyttig verktøy, men det må brukes ordentlig, ellers vil den kunne misbrukes og ikke virke slik du har ment.

HVA BØR FREMTIDSFULLMAKTEN SI NOE OM? Advokaten lister opp ni ting mange gjør feil, når de skal skrive fremtidsfullmakt. Gjensidig fullmakt mellom ektefeller og barn som fullmektiger er noe av det du bør ha i mente. Foto: NTB/Shutterstock
HVA BØR FREMTIDSFULLMAKTEN SI NOE OM? Advokaten lister opp ni ting mange gjør feil, når de skal skrive fremtidsfullmakt. Gjensidig fullmakt mellom ektefeller og barn som fullmektiger er noe av det du bør ha i mente. Foto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Advokat Marianne Aarbakke i Huseierne jobber blant annet med utforming av fremtidsfullmakter - og gjennomgår også fullmakter som folk har laget på egen hånd. Og der er det grunn til å passe på, ifølge Aarbakke:

- Vi har avdekket at fremtidsfullmakter folk lager selv, ofte er mangelfulle - og noen ganger er de også feil, sier Aarbakke.

I denne artikkelen forteller hun om vanlige feil som ofte går igjen i fremtidsfullmakter laget hjemme i egen stue - og hvilke følger feilene kan få, i ytterste konsekvens.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

måned
1 kr / 119 kr mnd
kvartal
83 kr/mnd
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer