Video

Super trening for deg som har født

OG du kan gjøre øvelsene med babyen på armen. Se video over!

KK.NO: Uansett om du har gjennomgått en «normal» fødsel, eller gjennomført keisersnitt, er det svært viktig å lytte til kroppen i tiden etter graviditeten. Og derfor kan det være lurt å begynne litt forsiktig, når du tenker på å starte opp igjen med treningen. 

Kanskje du nå funderer over hvordan du i det hele tatt skal få tid til å trene, i den nye hektiske hverdagen?

Da har heldigvis KKs treningsekspert Anne Marte Sneve løsningen for deg!

LES OGSÅ: Slik kan du trene i barseltiden

HA MED BABYEN PÅ TRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, ble selv mamma for 5 måneder siden. I videoen i toppen av saken viser hun supre treningsøvelser du kan gjøre sammen med babyen din.  Foto: Per Ervland
HA MED BABYEN PÅ TRENING: KKs treningsekspert - Anne Marte Sneve, ble selv mamma for 5 måneder siden. I videoen i toppen av saken viser hun supre treningsøvelser du kan gjøre sammen med babyen din. Foto: Per Ervland Vis mer

Tren med babyen

I denne episoden av «Stram opp med Anne Marte» viser hun nemlig noen supre mammaøvelser du kan gjøre hjemme i din egen stue. Og det koselige er at du kan ha med «den lille» på armen. 

- Jeg er selv blitt mor for 5 måneder siden og har merket at en ny tilværelse krever mer av meg. Med andre ord er du ikke førsteprioritet lengre og vil ikke alltid få viljen når det gjelder trening, forteller hun: 

- Et alternativ som jeg ønsker å inspirere flere til å benytte seg av, er muligheten til å kombinere litt kos med baby med litt enkel hjemmegym. 

I videoen i toppen av saken viser Anne Marte et par øvelser for hele kroppen, som du kan gjøre med mini på armen.

- Med disse øvelsene får du trent hele kroppen på en skånsom måte. Øvelsene vil bli  tyngre etter hvert som barnet ditt vokser- altså den ultimate progresjon.

Husk også å trene bekkenbunnen!

LES OGSÅ: Treningen du bør droppe hvis du er gravid

Mer info om Anne Marte finner du på hennes hjemmeside!

Følg med på KK.no - hver uke frem til litt over jul vil vi publisere en ny episode av  «Stram opp med Anne Marte»!

Alle episodene finner du i sakene nedenfor: 

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: