Kylie Minogue

Superstjernens rumpe er like fin som for 13 år siden

Om ikke enda finere.

HOLDER SEG GODT: Bildet til venstre viser Kylies rumpe for 13 år siden. Til høyre ser vi rumpen hennes i dag som ser akkurat like fin ut.  Foto: All Over Press
HOLDER SEG GODT: Bildet til venstre viser Kylies rumpe for 13 år siden. Til høyre ser vi rumpen hennes i dag som ser akkurat like fin ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den 45 år gamle pop-prinsessen, Kylie Minogues, holder seg ekstremt godt for alderen.

Faktisk er det ikke mye på kroppen hennes som har endret seg siden hun først slo gjennom som musiker i 1987 med Stock Aitken Waterman-låten «I Should Be So Lucky».

Og dette gjelder spesielt baken hennes.

LES OGSÅ: Strammere rumpe på ti dager

VISER FREM BAKEN: I sin nye musikkvideo til sangen «Skirt» viser Kylie frem sin velformede bakdel.  Foto: All Over Press
VISER FREM BAKEN: I sin nye musikkvideo til sangen «Skirt» viser Kylie frem sin velformede bakdel. Foto: All Over Press Vis mer

Den berømte gull-hotpantsen

Et av de beste Kylie Minogues øyeblikkene var da hun i 2000 kom ut med musikkvideoen til den populære sangen «Spinning around».

Se musikkvideoen under:Kun iført en miniatyr hotpants i gull, vrikker skjønnheten den veltrente baken sin rundt på dansegulvet gjennom hele sangen.

Dette er nå 13 år siden, og det er helt tydelig at tidens tann har vært snill mot Kylies edleste eiendel.

Faktisk tør vi påstå at baken hennes faktisk er finere i dag enn noen gang. Det er helt tydelig at superstjernen passer godt på den.

LES OGSÅ: Derfor bør du like den store rumpa di

(saken fortsetter under bildet)


Trener Pilates

Hemmeligheten bak den veltrente kroppen er ifølge artisten selv et sunt kosthold og en god treningsplan som består av Pilates og jevne treningsøkter på treningssenteret.

Kylie har tidligere sagt til det britiske magasinet Star at hun elsker å være på farten, og foretrekker fysisk aktivitet fremfor strenge treningsrutiner.

– Jeg trener pilates, og når jeg bor på forskjellige hoteller stikker jeg innom deres treningssenter. Men jeg er på ingen måte noen treningsnarkoman.

Hun innrømmer nemlig at hun kanskje kunne vært litt flinkere.

– Jeg kunne ønske jeg var en av de kvinnene som trener med én gang de våkner på morgenen, eller som drar rett på treningssentret. Men dessverre har jeg ikke nok selvdisiplin til å gjøre dette,
har hun fortalt til magasinet Star.

LES OGSÅ: Derfor bør du prøve pilates

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer