Cuchira

Tamara danset for Madonna - nå dyrker hun sin helt spesielle hobby

– Jeg blir sett på som en raring. Yoga-stedene vil ikke ta imot meg fordi det ikke er yoga, og det samme gjelder dansestudioene.

«CUCHIRA»: Tamara Levinson, også kjent som «Cuchira», reiser jorden rundt for å få folk til å bevege seg helt fritt. Foto: Instagram
«CUCHIRA»: Tamara Levinson, også kjent som «Cuchira», reiser jorden rundt for å få folk til å bevege seg helt fritt. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Som journalist kan man ofte gå inn i et intervju og sånn smått vite hva man har i vente. Dette intervjuet var ikke et sånt tilfelle. Vi visste at Tamara hadde danset med Madonna, men nå drev med noe helt nytt.

Og som Tamara «Cuchira» Levinson sier selv, det er nesten umulig å forklare hva hun egentlig driver med. Hun er i Oslo for å holde et kurs som heter «MovMEANT». Vi spør hva det er, hun plasserer begge beina godt opp i stolen hun sitter i og gjør seg klar til å forklare det umulige.

Ord som «truthseekers» og «cleansing trauma» er blant det som blir brukt for å beskrive hva timene hennes går ut på. Men i korte trekk handler det om å bevege seg akkurat slik man føler for og utelukkende lytte til kroppen sin.

– En sannhet kan bare være en sannhet hvis det er sant for deg. Min sannhet er annerledes en din sannhet, og mange mennesker velger å gjemme seg fra den. Her får du et rom hvor du kan være uten å bli dømt. Sammen med andre energier som er der for akkurat det samme som deg.

Jeg vet hva du (mest sannsynlig) tenker, for jeg tenkte det samme. Dette høres rart ut og er absolutt ikke noe for meg. Og Tamara har møtt flere som tenker sånn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer