Test av sko

Test av sko til innendørs cardio: Vinneren overrasker

Det kan være vrient å finne de perfekte skoene til innendørs trening, enten du holder på med løping på tredemølle, aerobic, step eller dans. KK har testet seks ulike skopar.

TEST AV TRENINGSSKO: Thea Bergersen og Ida Bergersen har testet seks ulike skopar, til ulike saltimer innendørs, for å se hvilke par som er de beste til cardiotrening. Foto: Charlotte Spenning
TEST AV TRENINGSSKO: Thea Bergersen og Ida Bergersen har testet seks ulike skopar, til ulike saltimer innendørs, for å se hvilke par som er de beste til cardiotrening. Foto: Charlotte Spenning Vis mer
Publisert

Mens noen jogger utendørs, er det mange som foretrekker å trene cardio innendørs, enten det er saltreningstimer eller tredemølle. KK har testet treningssko fra seks forskjellige merker, for å se hvilke skopar som fungerer best til innendørs cardio-trening.

I testen har vi fokusert på god demping i skoen, da det er svært viktig for mange. Treningsgleden kan fort bli ødelagt om man får vondt under føttene, spesielt ved trening som inneholder mye løping og hopping. Skoene som har best demping, er gjerne løpesko. Generelt er det ikke anbefalt å bruke løpesko til annet enn nettopp løping, da de ikke er skapt for å bevegelser sidelengs, for eksempel, og derfor kan oppleves som noe ustødige.

Likevel er det mange som foretrekker å bruke løpesko på forskjellige saltimer, nettopp på grunn av god demping i sålene.

Det vi ser etter i denne testen, er en allsidig treningssko som fungerer godt til ulike cardio-timer – enten man driver man løping, aerobic, step, dans eller annet. De bør være passe stødige, komfortable og ha god demping.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer