Trening:

Tobarnsmoren Christine har syklet Norge på langs, krysset Jostedalsbreen, gjennomført Ironman og løpt 80 km

- Da vi gikk opp til Jostedalsbreen, besøkte vi Lodalskåpa på 2.082 m.o.h og gikk hele breen på langs. Det var da jeg fikk troen på at jeg kunne klare mer.

TRENING: - I naturen får jeg renset hodet ordentlig. Avkobling og masse frisk luft gjør noe med deg, og jeg liker den delen av å bare leve i nuet, sier Christine til KK. FOTO: Anders Godø
TRENING: - I naturen får jeg renset hodet ordentlig. Avkobling og masse frisk luft gjør noe med deg, og jeg liker den delen av å bare leve i nuet, sier Christine til KK. FOTO: Anders Godø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noen mennesker man bare blir ordentlig imponert av. De som bare gjør det en selv kun drømmer om å gjøre. De som sprenger flinkhetsskalaen og stadig utfordrer seg selv utenfor komfortsonen. For oss er den spreke tobarnsmoren Christine Lystrup et sånt menneske.

Hun har helt alene syklet Norge på langs, gått Jostedalsbreen på langs på ski, gjennomført fulldistanse Ironman og ultraløp på 80 km.

- I naturen får jeg renset hodet ordentlig. Avkobling og masse frisk luft gjør noe med deg, og jeg liker den delen av å bare leve i nuet, sier Christine Lystrup (35) til KK.

Lystrup er bosatt i Bergen, en by som ikke akkurat er kjent for å ha mye godt vær. Men til daglig holder 35-åringen mellom to og fem treninger om dagen, utendørs - uansett vær og vind. Resten av uken er hun ute og filmer treningsfilmer til onlinetrening.

- Jeg synes det er veldig bra å kunne inspirere andre til å komme seg ut i frisk luft. Gevinsten med dette er en funksjonell kropp, mindre vondter i hverdagen og mer energi. På gruppetreningene får man også sosialisert seg. Sammen heier vi på hverandre og skaper gode og varige treningsrutiner, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer