Styrketrening

Tobarnsmoren Jeanette gikk ned syv kilo på 12 uker

Slik gikk det da 43-åringen fulgte trenings- og kostholdsopplegg inspirert av «16 ukers helvete».

KNALLHARD TRENING: Inspirert av tv-programmet «16 ukers helvete» søkte personlig trener Anette Tollefsen i januar 2022 etter ti deltagere som gratis skulle få delta på et lignende opplegg. Jeanette ble én av dem. FOTO: Privat
KNALLHARD TRENING: Inspirert av tv-programmet «16 ukers helvete» søkte personlig trener Anette Tollefsen i januar 2022 etter ti deltagere som gratis skulle få delta på et lignende opplegg. Jeanette ble én av dem. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

I tv-programmet «16 ukers helvete», som du kan se andre sesong av på Discovery+ nå, følger vi seks kjendiser som skal gjennomføre et strikt trenings- og diettopplegg for å komme i gang med livsstilsendringer.

Til tross for at programmets første sesong fikk noe kritikk, spesielt med tanke på diettplanen, kunne flere av deltagerne vise til imponerende resultater.

Spesielt Christer Falck, som ifølge TV2 gikk ned hele 20 kilo og klarte å redusere kolesterolnivået sitt fra farlige 5,5 til 2,3. Agnete Huseby imponerte også, da hun reduserte livvidden sin med 23 centimeter og gikk opp 4,3 kilo i ren muskelmasse.

12 uker med knallhard trening

Men er fremgangsmåten de brukte i programmet noe alle kan lykkes med? Det ønsket personlig trener Anette Tollefsen å finne ut. Inspirert av tv-programmet søkte hun i januar i fjor etter ti deltagere som gratis skulle få delta på et lignende opplegg.

På samme måte som i tv-programmet måtte deltagerne på tro og ære love å følge en fastsatt kostholds- og treningsplan. I løpet av en periode på 12 uker skulle de trene styrke tre ganger i uken og daglig gå en powerwalk eller utføre en annen fysisk aktivitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer