Treningspartner

Tren sammen med noen

Da yter du mer og blir motivert - uten at du merker det. Her er øvelsene dere bør prøve!

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Januar er «make it, or break it»-måneden for mange når det gjelder trening. Og gikk du litt hardt ut i forrige uke, er det godt mulig du har mistet litt av motivasjonen og treningslysten allerede nå. 

Heldigvis finnes det en enkel løsning på dette - nemlig å trene sammen med noen!

Og nei, vi snakker ikke om en rådyr PT , men heller en kompis, venninne eller partneren din. 

TREN MED EN VENN: Anne Marte anbefaler at du får med deg en venn på trening, da det både øker motivasjon, lyst og ytelse!
TREN MED EN VENN: Anne Marte anbefaler at du får med deg en venn på trening, da det både øker motivasjon, lyst og ytelse! Vis mer

LES OGSÅ: Triksene som gjør trening til en vanesak

Vanskeligere å bryte treningsavtalen

- Det er faktisk ingenting som slår det å trene sammen med noen. Det er både sosialt og hyggelig, men også en måte å få en sparringspartner som både kan motivere deg og få deg til å yte litt ekstra, forklarer KKs treningsekspert Anne Marte Sneve. 

Hva med å invitere en venninne hjem på hyggekveld, med en liten treningsøkt først? I videoen i toppen av saken viser Anne Marte 3 enkle, men knalleffektive øvelser dere kan gjøre sammen!

- Er du en som sliter med å motivere deg til trening vil mitt tips være å alliere deg med en venninne og bestemme dere for å gjennomføre treningen. En avtale med en partner er mye vanskeligere å bryte enn en avtale du bare har med viljen din!

Mer info om Anne Marte finner du på hennes hjemmeside!

Se alle episodene av «Stram opp med Anne Marte» i sakene nedenfor: 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer