Kombucha

Trenddrikkene du garantert vil høre om i 2016

Japansk te, krystallvann og fermentert drikke er noe av det hotteste du kan drikke nå.

NYTT OG SPENNENDE: Har du hørt om matcha, vannkefir og kombucha? Dette er drikker du sannsynligvis vil høre mer om i løpet av året. Foto: Shutterstock / Brent Hofacker
NYTT OG SPENNENDE: Har du hørt om matcha, vannkefir og kombucha? Dette er drikker du sannsynligvis vil høre mer om i løpet av året. Foto: Shutterstock / Brent Hofacker Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vann utvilsomt er det sunneste du noensinne kan drikke så dukker det stadig opp nye trender som alle de hippe og sunne kaster seg over.

Vi har vært gjennom kokosvann (som etter min mening smaker noe suspekt), aloe vera-vann med geleklumper som føles merkelig å svelge, og grønne juicer av urter, alger og grønnsaker.

Men det stopper selvsagt ikke der. Alt som er nytt er spennende, og det er stadig noe nytt som blir populært. Her er fire trenddrikker du helt sikkert vil høre om i løpet av året, og kanskje er disse noe du vil prøve deg på.

LES OGSÅ: Kombucha er den nye superdrikken

Matcha te

– Matcha teen er jo en kjent te for meg, som jeg har drukket i mange år, men jeg noterer meg at den nå ser ut til å bli mer populær og kjent blant flere, forteller livsstilsveileder innen supermat og raw food, Trine Berge til KK.no.

Matcha er en japansk te-drikk der te-bladene har blitt pulverisert og så vispes inn i varmt vann eller melk. Te inneholder som kjent antioksidanter, og siden matcha er pulverisert i motsetning til te på pose, får du i deg enda mer av den helsebringende effekten fra te-bladene, ifølge helsecoach og blogger på Happymom.no, Laila Madsö.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer