Sminke

Trenden fra helvete er tilbake

De navlekorte toppene fra 90-tallet kommer snart til en butikk nær deg.

Foto: All Over PressAll Over PressAl
Foto: All Over PressAll Over PressAl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Var du blant dem som gikk gjennom 90-tallet med magen bar? Ikke så rart, for nesten uansett hvilken stil du hadde i forrige tiår, hørte de bare magene med.

Først kom grønsjen

Grønsj-stilen hadde sine korte t-skjorter med logoen til et latin-amerikansk fotballag eller et Seattle-band. Disse t-skjortene ble gjerne båret under en stor hettegenser, tømmerhuggerskjorte eller strikkejakke, slik at det såkalte bimbo-preget ble unngått.
 • Slik skal du sminke deg nå
 • Se vårens hårtrender
 • 8 trender som vil vare
 • Slik skal du se ut i 2009
 • Som kom 60-talls-revival

  Hippie-chic-bølgen var også over oss, hvor de flagrende skjorter i flortynt bomullsstoffer helst skulle ha de to nederste knappene åpne, slik at huden på magen syntes. Den vesle india-toppen ble gjerne båret over en dongeribukse med sleng og ultra-lavt liv. De spesielle buksene i mykt stoff, kalt jazz-bukser, var også et egnet tilbehør.

  Plutselig var det tid for rave og tank-topper

  Deretter kom rave-looken med sine små plagg i sølv og neon, som skulle være så korte at navlepiercingen syntes. Kjedebutikkene var også fulle av festlige, korte t-skjorter, med nummertall på ryggen, Supermann-logo på puppene, og tekster som «Enjoy your own Cocain». Artikkelen fortsetter under bildene

  Nå igjen?

  Nå har trenden med bare mager vendt tilbake til motebildet igjen. På visningene for våren 2009 var det mye bare naken hud å se på catwalken. Dermed vil det ikke gå lang tid før både kjedebutikker og fashionistaer fanger opp trenden. Spørsmålet er bare: Er vi virkelig klare for dette igjen?

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer