Helse:

Treningen for deg som ikke liker å trene

Tre morsomme aktiviteter som er bra for helsa uten at det føles som trening

HELSEFORDELER: Det er godt for muskler å gå turer, spesielt i variert terreng. FOTO: NTB
HELSEFORDELER: Det er godt for muskler å gå turer, spesielt i variert terreng. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det finnes mange gode råd der ute for å gjøre treningen til en enklere affære. Noen sverger til å velge trappen fremfor heisen og KK har tidligere skrevet om enkle, men effektive øvelser man kan gjøre hjemme i sin egen stue.

Det kan være flere grunner til at man ikke ønsker å trene på et senter. For noen er det pengene som bestemmer, mens for andre kan det være av hensyn til smittevern.

Kanskje liker man rett og slett ikke å svette i påsyn av andre, eller man synes trening er rett ut kjedelig. Her er derfor tre alternativer som er både morsomme og godt for kroppen.

Skøyter

De fleste av oss er heldige og bor slik at vi har tilgang til steder å gå på skøyter. Noen plasser har ishaller eller utendørs skøytebane, som er gratis eller rimelig å bruke.

Har du ikke skøyter selv, er det ofte å få leid på stedet, eller man kan leie via organisasjoner som kirkens bymisjon, Fretex eller lokale ordninger.

Har man ikke tilgang til organiserte skøytearenaer, er det like fint, om ikke finere å stå på ekte is. Det å være utendørs er jo sunt i seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer