Magefett

«Treningsoppskriften» som tar knekken på magefettet

Dette er det aller mest effektive du kan gjøre!

FÅ BUKT MED MAGEFETTET: En kombinasjon av intervall- og styrketrening er det mest effektive dersom du ønsker å forbrenne magefett. Få tips i videoen nederst i saken! Foto: konami11 - Fotolia
FÅ BUKT MED MAGEFETTET: En kombinasjon av intervall- og styrketrening er det mest effektive dersom du ønsker å forbrenne magefett. Få tips i videoen nederst i saken! Foto: konami11 - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Magen er en av kroppsdelene vi kvinner oftest har komplekser for, og det er nok mange av oss som gjerne skulle hatt vekk den lille kulen som ligger rett over navelen, eller det lille ekstra som sitter over hoftene. 

Vi i KK.no mener jo at du skal elske den kroppen du har- med former og alt, men for mye magefett har faktisk vist seg å kunne være helseskadelig. Så dersom du føler du er i den kategorien, kan det være lurt å tenke litt på trening og kosthold. 

I videoen nedenfor får du PT og performance coach Tonje Jenssen ved Magnat treningssenters beste tips til øvelser som får i gang fettforbrenningen. Og kombinasjonen hun snakker om er den garantert mest effektive måten å forbrenne magefett!

Disse videoene er laget av Db TV , som er del av Dagbladet. Dagbladet  er, i likhet med KK.no, eid av Aller Media. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer