Ferie

Treningstøy på tilbud

Her er joggeskoene, gymbuksene og toppene som får deg i gang for en slikk og ingenting.

Alt dette fant vi på salg. Se informasjon om produktene nederst i artikkelen.
Alt dette fant vi på salg. Se informasjon om produktene nederst i artikkelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi er på full fart inn i det nye året, og etter en lang ferie med ribbe, sylte og mye godt i glasset føles det som en tvangstrøye å komme seg på trening. Slappe og rolige kvelder hjemme frister mye mer enn slitsomme nyttårsforsett som skal gi oss fantastiske liv på 1-2-3.
 • Les også: Mote som får deg til å trene
 • Tipsene som får deg i gang

  Da kan det være en oppmuntring å tenke på hva treningen faktisk gjør for deg. For ikke bare blir du mindre stresset, klarere i hodet, mer energisk og hakket friskere. Sjansen er i tillegg stor for at du får et bedre forhold til kroppen og blir mer utholdende.Flat mage og strammere rumpe skal man heller kanskje ikke kimse av.
 • Les også: Trendy treningstøy
 • Pent, praktisk og på salg!

  Om du så trener for å bli gladere, fastere i fisken eller erkesunn, så gjør det jo ingen ting om du ser litt fin ut mens du holder på.Og en ekstra bonus er det kanskje at det finnes masse lekkert treningstøy på salg for tiden?Vi tok en runde rundt på nettet og fant kule retroshorts som skapt for Flashdance-dansing, gymbukser i pustende stretchstoff og sporty topper som lar deg svette så mye du bare vil uten at det blir ubehagelig når du hopper og spretter på step-kassen eller bosuballen.

  Sjekk ut hva vi fant og hvor mye du sparer her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer