Intimbarbering

Trikset som gjør deg bikinifin nedentil

Si farvel til røde nupper, små kviser og sviende hud rundt bikinilinjen!

INTIMBARBERING: Pleier du å få røde nupper og irritert hud etter at du har barbert bikinilinjen? I denne saken får du en rekke tips til hvordan du kan unngå nettopp dette!  Foto: Shutterstock / Mila Supinskaya
INTIMBARBERING: Pleier du å få røde nupper og irritert hud etter at du har barbert bikinilinjen? I denne saken får du en rekke tips til hvordan du kan unngå nettopp dette! Foto: Shutterstock / Mila Supinskaya Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Får du ofte røde nupper, små kviser og sviende hud etter at du har barbert bikinilinjen? Ifølge Kristina H. Johannessen, som er privatpraktiserende gynekolog i Bergen, er du langt fra den eneste. Hun har tidligere fortalt at hun synes norske kvinner generelt er dårlig på intimbarbering.

- I løpet av min tid som gynekolog har jeg sett svært mange tilfeller av røde nupper, irritert hud, sår og infeksjoner som følge av intimbarbering, og det spesielt hos unge kvinner. Meningen med å fjerne håret nedentil er jo at det skal se pent og innbydende ut for partneren, men det gjør det ikke når huden er full av nupper og betente infeksjoner. 

Videre har hun fortalt at det kan være flere årsaker til at mange kvinner mislykkes med intimbarberingen (Kan du forresten gjette hva gutta synes om barbering der nede?).

- Dette er et område som er svært sensitivt, så når man barberer seg er det fort gjort at huden og hårsekkene blir irritert. Det er heller ikke lett å komme ordentlig til med barberhøvelen, da man har dårlig oversikt og lite lys. Har man i tillegg dårlig tid kan man nesten garantere et dårlig resultat. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer