Var sliten, sint og lei, så fant Belinda (62) det som faktisk hjalp

Hun var sliten, og hadde vondt i kroppen. Hun var sint og lei. Mange år med stress og hardt arbeid hadde dratt henne inn i et psykisk mørke. Så oppdaget hun løsningen på problemene.

VAR STRESSET OG SLITEN: For femten år siden merket Belinda at kroppen var sliten, hun var stresset og sterkt preget av humørsvingninger. Så fant hun det som faktisk hjalp. Foto: Siv-Elin Nærø
VAR STRESSET OG SLITEN: For femten år siden merket Belinda at kroppen var sliten, hun var stresset og sterkt preget av humørsvingninger. Så fant hun det som faktisk hjalp. Foto: Siv-Elin Nærø Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Det var livreddende for meg, sier Belinda.

– Etter at jeg begynte med yoga, har jeg blitt en bedre person. En hel person, mer balansert, sier Belinda Strand (62), før hun legger til:

– Det er klart; jeg kan fortsatt ha dårlige dager. Men nå vet jeg at tilstanden vil endre seg, at det dårlige er i dag, men at det blir annerledes i morgen. Jeg er mer til stede i livet. Og livet består av mer omsorg og kjærlighet. Det gir meg mer ro.

Hun ler litt før hun fortsetter:

– Jeg er helt frelst. Men jeg er ikke religiøs, altså.

Hjemmelaget mat

Belinda kommer opprinnelig fra Houston i Texas, USA, der hun – som hun selv sier – «vokste opp i et helt vanlig middelklasseliv». Senere gikk hun på universitetet, hvor hun utdannet seg til klassisk sanger. Planen var en karriere som operasanger – hun tenkte ikke på å få mann og barn.

En gang i 1997 hadde hun et sangoppdrag på et cruiseskip. Der ble hun kjent med den norske styrmannen på skipet; sunnmøringen Marvin Strand (54). Hun forelsket seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.